Συγκινημένη η μητέρα του Τεντόγλου: "Είμαι έτοιμη να κλάψω από χαρά και συγκίνηση"

Συγκινημένη η μητέρα του Τεντόγλου: "Είμαι έτοιμη να κλάψω από χαρά και συγκίνηση"
CAPTION / GLOMEX

Εμφανώς συγκινημένη και χαρούμενη η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη και περήφανη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον γιο της.

Η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ εμφανώς συγκινημένη και ευτυχισμένη για την μεγάλη επιτυχία του γιου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του μήκους. Όπως ανέφερε μάλιστα περίμενε την καλή εμφάνιση του γιου της αλλά παραδέχτηκε πως ο Τεντόγλου είχε και την τύχη με το μέρος του.

«Είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη. Μετά από όλη την ένταση των ημερών και του τελευταίου αγώνα είμαι έτοιμη να καταρρεύσω και να βάλω τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση. Περίμενα το άλμα και για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι παραπάνω, όπως και το χρυσό. Δεν το λέγαμε αλλά το περίμενα. Ήταν ένας δύσκολος και περίεργος αγώνας και όπως είπε και ο ίδιος ήταν και λίγο τυχερός. Είναι πολύ σκληροί οι Ολυμπιακοί Αγώνες, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ο αγώνας. Καρδιοχτυπήσαμε αλλά στο τέλος ουρλιάζαμε από τη χαρά μας. Αντέχουμε πολλά, υποφέρουμε κάθε φορά σε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του και όσους ήταν δίπλα του που τον βοήθησαν και με το γόνατό του. Τον Βαγγέλη Παπανίκο που εξαιτίας του υπάρχει ο Μίλτος και πολλά συγχαρητήρια στον Μίλτο.

ADVERTISING

Θα ήταν ευχής έργο το παγκόσμιο, είναι ικανός θα δουλέψει και μπορεί να βγάλει κι άλλο. Δεν μίλησα με τον Μίλτο είναι απασχολημένος. Έστειλα φωτογραφίες από εδώ στο καφέ που συχνάζει και το διασκεδάζουμε. Να συγχαρώ όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής για τον αγώνα που κάνουν, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Πριν τον αγώνα του είπα "πάμε γερά όπως ξέρεις" και ότι τον αγαπώ. Χαίρομαι που τα κατάφερε».

Δείτε τις δηλώσεις της μητέρας του Μίλτου Τεντόγλου στην ΕΡΤ:

Μάλιστα, σε πλάνα η ΕΡΤ έδειξε και το 8,41, τα μέτρα στο άλμα που χάρισαν το χρυσό στον Μίλτο Τεντόγλου ζωγραφισμένα με χρυσή μπογιά σε πεζόδρομο των Γρεβενών.

Συγκινημένη η μητέρα του Τεντόγλου:
CAPTION / GLOMEX

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μίλτος Τεντόγλου, Ολυμπιακοί Αγώνες, Τόκιο 2020
SHARE:

24Media Network