Συγκλονιστικός Μίτσελ: “Δεν έχει σημασία πώς νιώθω όταν κάποιοι έχασαν ανθρώπους λόγω ρατσισμού”

Συγκλονιστικός Μίτσελ: “Δεν έχει σημασία πώς νιώθω όταν κάποιοι έχασαν ανθρώπους λόγω ρατσισμού”
AP Photo/Sarah Stier

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά τον αποκλεισμό των Τζαζ από τους Νάγκετς, ωστόσο είχε την ψυχραιμία να δηλώσει πως δεν έχει σημασία το πώς νιώθει όταν στις ΗΠΑ επικρατεί χάος λόγω της αστυνομικής βίας.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έδειξε πάλι το άλλο του πρόσωπο. Με τους Τζαζ να έχουν αποκλειστεί μετά την ήττα τους με 78-80 από τους Νάγκετς στο Game 7 και τον ίδιο να χρειάζεται την βοήθεια του Τζαμάλ Μάρεϊ για να σηκωθεί από το παρκέ, μετά το τέλος του αγώνα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Όντας εμφανώς συγκινημένος και κρατώντας με το ζόρι τα δάκρυά του από τον αποκλεισμό, ο Μίτσελ βρήκε το κουράγιο να αφήσει το μπάσκετ στην άκρη και να μιλήσει για την αστυνομική βία και τον ρατσισμό που μαστίζει τις ΗΠΑ.

“Έχω πόνο στο πρόσωπό μου. Μπορώ μόνο να φανταστώ τι συμβαίνει στις οικογένειες των θυμάτων. Ξέρω ότι μόλις φύγω θα κλάψω, αλλά θέλω να πω πως αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι” δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

“Οι άνθρωποι έχασαν δικούς τους ανθρώπους από αστυνομική βία, ρατσισμό και όλα αυτά τα σκατά. Το πώς νιώθω τώρα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που έχουν περάσει”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μίτσελ:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα