Το πανηγυρικό tweet του Τσιτσιπά

O Στέφανος Τσιτσιπάς
O Στέφανος Τσιτσιπάς AP

O Στέφανος Τσιτσιπάς -με ανάρτηση στο twitter- θέλησε να ευχαριστήσει τη Μασσαλία και το κοινό της αλλά και να περάσει ένα από τα γνωστά, εμπνευσμένα, μηνύματά του στον κόσμο του τένις.

Λίγες ώρες μετά τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στη Μασσαλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω του twitter θέλησε να ευχαριστήσει τη Μασσαλία και το κοινό της αλλά και να περάσει ένα από τα γνωστά, εμπνευσμένα, μηνύματά του στον κόσμο του τένις.

"Τα τρόπαια κερδίζονται όταν κανείς δεν παρακολουθεί. Αυτό το κάνει τόσο ξεχωριστό. Σ'ευχαριστώ Μασσαλία", ανέφερε ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, θέλοντας να υπογραμμίσει τις πολλές ώρες προπονήσεων και θυσιών, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, ο Στέφανος πανηγύρισε τον 5ο τίτλο της καριέρας του, στον 10ο τελικό του, επικρατώντας 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, στον τελικό του Open 13.

Ήταν η δεύτερη νίκη του Τσιτσιπά επί του 19χρονου Καναδού, σε δύο αναμετρήσεων στο κορυφαίο ανδρικό επίπεδο και ο Αθηναίος άσος έδειξε πανέτοιμος για το πολύ πιο απαιτητικό τουρνουά που ακολουθεί στο Ντουμπάι την ερχόμενη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσιτσιπάς, Twitter
SHARE:

24Media Network