Το ύστατο χαίρε στον Κώστα Νεστορίδη – Συγκίνηση με το τελευταίο μήνυμά του

Διαβάζεται σε 2'
Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη
Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη INTIME

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ λέει, το μεσημέρι του Σαββάτου, το ύστατο χαίρε στον θρυλικό Κώστα Νεστορίδη, με τον γιο του να μεταφέρει τα συγκινητικά τελευταία λόγια του πατέρα του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα πριν λίγα 24ωρα όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Κώστα Νεστορίδη, με τον θρυλικό παλαίμαχο φορ και άλλοτε κανονιέρη των γηπέδων να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών έχοντας αφήσει πίσω του μία τεράστια ποδοσφαιρική διαδρομή.

Μάλιστα, το Σάββατο (16/12) είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια, αφού στις 14:00 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια η νεκρώσιμη ακολουθία, με τη σορό του “Νέστορα” των ελληνικών γηπέδων να έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11 το πρωί, και την ταφή του να ακολουθεί στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη
Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη INTIME

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη
Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη INTIME

Τα τελευταία λόγια του

Από την πλευρά του ο γιος του, Γιώργος Νεστορίδης, μετέφερε τα τελευταία λόγια του πατέρα του μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, πλημμυρίζοντας με συγκίνηση τους οπαδούς της Ένωσης.

“Εγώ λοιπόν σάς χαιρετώ καί θά σάς βλέπω από ψηλά… Φεύγω Νταμπλούχος… Χορτασμένος από δόξα καί αγάπη… Έζησα το όνειρο τής επιστροφής στο σπίτι μας… Θά είμαι μέσα σέ κάθε αγώνα (Το φρόντισε Ό Πρόεδρος μας!!) Στήν μοναδική μου ΑΕΚ πού τήν αγάπησα πιο πάνω καί από τήν ζωή μου..

Πάω νά κάνω δίδυμο με τόν φίλο μου τόν Μίμη… νά θυμηθούμε τά παλιά…τόν Κέρβερο Στέλιο καί πού καί που θά μας λέει καί κανά τραγούδι Ο Στελαρας …… Αντίο Σας ευχαριστώ για Τήν αγάπη πού Μου δώσατε τόσα χρόνια απλόχερα.!!”, ήταν το τελευταίο μήνυμα του Κώστα Νεστορίδη λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα