Triple H: Ο θρύλος του WWE αποχωρεί από τα ρινγκ λόγω προβλήματος στην καρδιά

Triple H: Ο θρύλος του WWE αποχωρεί από τα ρινγκ λόγω προβλήματος στην καρδιά
Ο "Triple H" πανηγυρίζει μετά από νίκη του στο "WrestleMania XXVI" τον Μάρτιο του 2010 AP Photo/Rick Scuteri

Μετά από 32 χρόνια καριέρας και 14 τίτλους, ο Πολ Μάικλ Λεβέσκ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Η επέμβαση στην καρδιά και η ιογενής πνευμονία.

Μέσα από μία συγκλονιστική συνέντευξη στο ESPN, ο θρύλος του WWE “Triple H” (κατά κόσμον Πολ Μάικλ Λεβέσκ) ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα ρινγκ λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Ο “Triple H” ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Wrestling, καταφέρνοντας να κατακτήσει σχεδόν… τα πάντα στα 32 χρόνια καριέρας του στο WWE, που λήγει μεν πρόωρα αλλά όχι άδοξα, μετά από 14 τίτλους (9 πρωταθλήματα WWE και 5 παγκόσμια πρωταθλήματα βαρέων βαρών), 5 Διηπειρωτικά, 2 Ευρωπαϊκά, αλλά και μία θέση στο Hall of Fame το 2019.


Τον περασμένο Σεπτέμβριο, έγινε γνωστό πως αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση σε νοσοκομείο των ΗΠΑ μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο που προκλήθηκε από γενετικό πρόβλημα. Δύο μήνες αργότερα μάλιστα, ο δημοσιογράφος Dave Meltzer μετέφερε πληροφορίες από εσωτερικές πηγές πως το περιστατικό ήταν “πολύ, πολύ, πολύ σοβαρό”.

Σήμερα, Παρασκευή, ο “Triple H” (που είναι και διευθύνων σύμβουλος του WWE), μιλώντας στον Stephen A. Smith του ESPN αποκάλυψε πως έπασχε από είχε ιογενή πνευμονία, περιγράφοντας την πάθηση που, όπως είπε, όλο και χειροτέρευε, ενώ αποκάλυψε πως στην καρδιά του έχει τοποθετηθεί αυτόματος απινιδωτής, γεγονός που τον οδήγησε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

“Είχα ιογενή πνευμονία. Οι πνεύμονές μου είχαν φλεγμονή και τα πράγματα χειροτέρευαν ολοένα και περισσότερο. Η σύζυγός μου είδε λίγο αίμα και άλλα πράγματα που έβγαζα και έτσι πήγα και έκανα έλεγχο. Προερχόταν από την ιογενή πνευμονία. Είχα υγρό στους πνεύμονές μου, είχα λίγο υγρό γύρω από την καρδιά μου”, είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα