Τσιτσιπάς για το ατύχημα με τον πατέρα του: “Ίσως με κλείσει στο δωμάτιο”

Τσιτσιπάς για το ατύχημα με τον πατέρα του: “Ίσως με κλείσει στο δωμάτιο”
Youtube

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε ότι χτύπησε κατά λάθος τον πατέρα του και αστειευόμενος δήλωσε πως ίσως τον κλειδώσει στο δωμάτιό του. Τι δήλωσε ο Κύργιος για το συμβάν.

Η άτυχη στιγμή του Στέφανου Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Κύργιο, όπου κατά λάθος χτύπησε τον πατέρα του έγινε θέμα συζήτησης την ώρα των δηλώσεων μετά το τέλος της αναμέτρησης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επεσήμανε κάτι που φάνηκε και από τον τηλεοπτικό δέκτη.

“Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς” τόνισε αρχικά ο “Στεφ” και στη συνέχεια αστειευόμενος δήλωσε: “Ίσως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία”.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι ο πατέρας του αποχώρησε από τον πάγκο και δήλωσε: “Μάλλον ήταν δική του ιδέα. Ίσως εκνευρίστηκε, δεν τον ρώτησα. Θα του μιλήσω μετά”.

Για το συμβάν μίλησε και ο Νικ Κύργιος, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά. “Δεν το είδα. Δε νομίζω να το ήθελε. Δε νομίζω να πρέπει να δίνετε τόση σημασία, για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα στην ένταση της στιγμής, προφανώς και ήταν ατύχημα” ήταν το σχόλιο που έκανε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα