“Βόμβα”: Δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι

“Βόμβα”: Δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου μπάσκετ διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία.

Μία πρωτοφανή απόφαση πήρε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση να μην κατέβουν στο δεύτερο ημίχρονο για να αγωνιστούν.

Αφού επέμεινε στην απόφασή του, ο Ολυμπιακός απειλείται με πολύ βαριά τιμωρία.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ 40-25.

Σε δήλωσή του το στέλεχος της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε ότι “πλέον δεν πάει άλλο. Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Αηδιάσαμε.Έχουμε αηδιάσει και άλλες φορές. Φτάνει πια. Τέλος. Πρέπει η πολιτεία και ο υπουργός αθλητισμού επιτέλους να πάρουν τα μέτρα τους και να καθαρίσει αυτή η βρωμιά”.

Νωρίτερα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει: “Αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες από ό,τι φαίνεται απλήρωτους, Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Τώρα το κάνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ο λόγος που το κάνουν είναι για να φύγει η οικογένεια των Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό και να το ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε και χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει και μία και δύο φορές στο ΣΕΦ και καθόμαστε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;”

Μόλις πέρασε το διάστημα που ορίζει ο κανονισμός, οι διαιτητές πήραν την απόφαση να διακόψουν οριστικά το ματς υπέρ τουΠαναθηναϊκού και κατά του Ολυμπιακού. Η αποστολή των “ερυθρόλευκων” αναχώρησε άμεσα από το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έτσι προκρίθηκε στον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο οποίος νωρίτερα είχε νικήσει την Κύμη στην Χαλκίδα με 72-61.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα