Υπόθεση μετοχολόγιου Ξάνθης: Την Τρίτη τα υπομνήματα, τρεις ώρες η εκδίκαση

Υπόθεση μετοχολόγιου Ξάνθης: Την Τρίτη τα υπομνήματα, τρεις ώρες η εκδίκαση

Τρεις ώρες κράτησε η εκδίκαση της υπόθεσης για το μετοχολόγιο της Ξάνθης και την ανάκληση του πιστοποιητικού της. Οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΑΕΛ ζήτησαν υποβιβασμό.

Τρεις ώρες κράτησε συνολικά η εκδίκαση της υπόθεσης για το μετοχολόγιο της Ξάνθης και την ανάκληση του πιστοποιητικού της και όπως αποφάσισε ο πρωτοδίκης, Χριστόφορος Μάρκου, την Τρίτη (25/2) στις 12:00 θα πρέπει να κατατεθούν τα υπομνήματα, με την ακριτική ΠΑΕ να μην παρουσιάζει προσωρινή διαταγή από το Διοικητικό Εφετείο, χωρίς όμως να αποκλείεται να την έχει και να την καταθέσει μαζί με το υπόμνημά της.

Ο κ. Στράτος και οι κ.κ. Δετσαρίδης, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου και Δασκαλάκης εκπροσώπησαν την ΠΑΕ Ξάνθη. Η Λίνα Σουλούκου και οι κ.κ. Χατζησαβάογλου, Τσιρωνάς, Καρπετόπουλος και Βενιέρης την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Δόξα Τσαγκαράκη και ο Χάρης Γρηγορίου εκπροσώπησαν την ΠΑΕ Πανιώνιος και ο Αλέξης Κούγιας την ΠΑΕ ΑΕΛ. Δεν υπήρξε κάποιος εκπρόσωπος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΑΕΛ ζήτησαν υποβιβασμό και πως δεν μπορεί ο κ. Μάρκου να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης, παρά μόνο να επιβάλει ποινές, ενώ η πλευρά της Ξάνθης ότι πρέπει να εξεταστεί η υπόθεση στην ουσία της από τον πρωτοδίκη. Πλέον, από την κατάθεση των υπομνημάτων και έπειτα θα έχουμε τα σπουδαία για την υπόθεση, θυμίζοντας πως το πόρισμα της ΕΕΑ κάνει λόγο για υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Super League, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ
SHARE: