7η Δ.Ε.Α. (Μέρος B’)

7η Δ.Ε.Α. (Μέρος B’)
ekthpart113507bs

Τα νέα μοντέλα της 7ης Δ.Ε.Α., μέσα από το φακό του AUTO 24 - Μέρος B’ (video inside)

Το AUTO 24 βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει εικόνα και ήχο, από το πιο σημαντικό event για το πολιτικό αυτοκίνητο, του 2007.



Οι εταιρείες ήταν όλες παρούσες εκθέτοντας όλα τα νέα τους μοντέλα, αλλά και ειδικές εκδόσεις όπως πρωτότυπο και τελευταίας γενιάς υβριδικά μοντέλα, τα οποία όπως δείχνουν τα πράγματα θα κατακλύσουν τους δρόμους τα επόμενα χρόνια!



Η έκθεση είναι αρκετά οργανωμένη και αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά τμήματα. Στα τρία πρώτα είναι οι αυτοκινητοβιομηχανίες, αλλά και οι εκπρόσωποι του ειδικού τύπου, ενώ στην τελευταία αίθουσα θα βρείτε πολλές after market προτάσεις για το αυτοκίνητο σας.




Βίντεο από την πρώτη αίθουσα της Δ.Ε.Α.








Το AUTO 24 για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ενημερώνοντας σας για ότι νέο υπάρχει στην έκθεση ανά περίπτερο εταιρείας και συγκεκριμένα στην πρώτη αίθουσα!




Toyota



Μπαίνοντας στην έκθεση το πρώτο περίπτερο είναι της Toyota. Τα νέα μοντέλα που θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά είναι το Auris (που οδήγησαν και οι αναγνώστες του AUTO 24 βλ. Editrors Blog, η Corolla και η νέα έκδοση του επαγγελματικού Hilux.




Nissan



Στο περίπτερο της Nissan το απόγευμα της Παρασκευής, έγινε η Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Tiida. Το νέο μοντέλο θα διατίθεται σε τετράθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα. Επίσης, στον ίδιο χώρο θα βρείτε το νέο Qashqai και το ανανεωμένο X-Trail, καθώς και την αγωνιστική εκδοχή του Note που συμμετέχει στο ενιαίο πρωτάθλημα!




Mercedes – Benz / Smart



Στο περίπτερο νούμερο τρία βρίσκεται η Mercedes, όπου εκτός από τη CLK DTM AMG με τον V8 κινητήρα (5.5 lt) απόδοσης 582 ίππων θα δείτε και όλες τις εκδόσεις της νέας C Class. Λίγο πιο δίπλα είναι και τα νέα Smart Fortwo Coupe και Cabrio, αλλά και μια ειδική έκδοση, το Fortwo Limited One.




Opel



Απέναντι από τη Mercedes είναι η Opel, με πολλά νέα μοντέλα! Το διθέσιο Opel GT βρίσκεται πάνω σε μια περιστρεφόμενη βάση και λίγο παραπέρα θα δείτε το νέο Astra sedan και την τετρακίνητη πρόταση της εταιρείας, το νέο Antara. Στις νέες εκδόσεις που θα συναντήσετε συγκαταλέγονται τα Corsa OPC και Vivaro Passenger Version. Από το περίπτερο δεν λείπουν και τα ανανεωμένα Astra 3d, 5d και ΤΤ με τον νέο 1.600άρη turbo κινητήρα.




Cadillac – Corvette – Hummer



Καταρχάς, εδώ θα εντυπωσιαστείτε από την κίτρινη Corvette Victory Edition! Στον ίδιο χώρο θα βρείτε το θηριώδες Escalade, το ακόμη πιο μεγάλο Hummer H3G, το ανανεωμένο SRX και την επερχόμενη Cadillac CTS!




Ford



Στο περίπτερο της Ford θα δείτε το πολυαναμενόμενο Mondeo, την ανοιχτή εκδοχή του Focus που ακούει στο όνομα Focus Coupe Cabriolet και το ανανεωμένο C-Max. Τα ειδικά εκθέματα της Ford παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με το Iosis-X να κλέβει την παράσταση, ενώ θα σας δοθεί η δυνατότητα να μπείτε στο αγωνιστικό μπάκετ της Replica του Focus που τρέχει στο WRC και να οδηγήσετε ηλεκτρονικά μέσα από την οθόνη που υπάρχει στο εμπρός παρμπρίζ.




BMW – Mini



Στη BMW οι τρεις λευκές Μ (Μ Coupe, M5, M6 Cabrio) είναι όλα τα λεφτά! Θα δείτε από κοντά και τη νέα τρίθυρη σειρά 1, αλλά και το νέο X5. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται οι ανανεωμένες 1 (5d) και η 5άρα. Η BMW Hydrogen 7 δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο μέλλον με τα εναλλακτικά καύσιμα! Εκτός, από το γυμνό σασί της νέας X5, οι νέες εκδόσεις των Mini One και Cabrio Sidewalk δίνουν μια πιο νεανική νότα.




Fiat – Alfa Romeo – Lancia



Ξεκινώντας από τη «μαμά» του group Fiat, θα βρείτε στο εκθεσιακό της τμήμα τα νέα Bravo (T-Jet 150 hp), Linea και Sedici. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το Panda Cross, το αγωνιστικό Grande Punto Abarth, αλλά και το άγριο Panda με τους 100 ίππους! Ανάμεσα στη Fiat και την Alfa Romeo, η Lancia δίνει το παρόν με τις φρεσκαρισμένες Ypsilon, ενώ εμείς θα σας επιστήσουμε την προσοχή σας στην Ypsilon Sport Momo Design. Η Alfa Romeo έχει μια έκπληξη για τους Έλληνες Alfisti, γιατί έφερε στην έκθεση την ανοιχτή έκδοση της 8c Competizione!!! Δίπλα από το supercar υπάρχει η 159 Ti βαμμένη σε μια εντελώς νέα διαβολεμένη απόχρωση του κόκκινου. Οι 159 Business, η GT Veloce, Spider και η Brera τραβούν όπως είναι φυσικό τα μάτια των επισκεπτών.




Volkswagen



Κλείνοντας το πρώτο μέρος του αφιερώματος της έκθεσης, αλλά και του section 1, θα σας πούμε ότι δεν πρέπει να χάσετε τα νέα Golf GTi Edition 30 (230 hp), Cross Touran, Cross Polo, Jetta GT (170 hp), αλλά και το ανανεωμένο Touareg της Volkswagen. Τις εντυπώσεις κλέβουν τα Golf R32 και Passat Variant R36.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα