Αποφασισμένος ο Κίμι

default image

Ο πιλότος της Ferrari, Kίμι Ραΐκόνεν παρουσιάστηκε αισιόδοξος και έτοιμος για τη νίκη στον αγώνα της Ισπανίας

Μετά τη νίκη στο πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στη Μελβούρνη που άφησε υποσχέσεις, ο Κίμι Ραΐκόνεν το μόνο που κατάφερε σε Μαλαισία και Μπαχρέιν ήταν η κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αυτό φαίνεται πως έχει “πεισμώσει” τον 27χρονο πιλότο που εμφανίστηκε αποφασισμένος για τη νίκη και δήλωσε έτοιμος για μια εξαιρετική εμφάνιση στο γκραν πρι που ακολουθεί στην Βαρκελώνη.




“Έίμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια αρκετά βελτιωμένη F2007, καθώς κάποιες αλλαγές που κάναμε δουλεούν πραγματικά καλά και πλέον το μονοθέσιο είναι πιο προσαρμοσμένο στο στυλ οδήγησής μου. Είμαι πιο αισιόδοξος τώρα αφού μπορούμε να κάνουμε την επίθεση μας με το καλύτερο τρόπο.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ξέρουμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες στις δοκιμές, προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε τις κατατακτήριες και τον αγώνα αλλά η μέχρι τώρα χρόνοι μας, μας δίνουν ένα πλεονέκτημα”,

δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φινλανδός πιλότος της “σκουντερία”.



Ενώ συνέχισε λέγοντας:
“Όπως έχω ξαναπεί θα πρέπει να εμφανιστούμε πιο βελτιωμένοι έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις κατατακτήριες δοκιμές. Δεν ήταν εύκολο για μένα να πάρω το 100% του μονοθεσίου, κατά τη διάρκεια του ένος γύρου, καθώς ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε προλάβει να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε.

Τώρα πραγματικά είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε ένα βήμα μπροστά. Είναί δύσκολο να προσπεράσεις ένα μονοθέσιο ακόμα και όταν είναι πιο αργό, γι’ αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε απο την σειρά της εκκίνησης. Το Φεβρουάριο είχαμε πραγματοποιήσει κάποιες καλές δοκιμές στην Ισπανία και μετά τις ρυθμίσεις που πραγματοποίησαμε το μονοθέσιο είναι σαφώς καλύτερο τώρα και αυτό με κάνει αισιόδοξο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα