Χάρτης: Αυτά τα αυτοκίνητα ψάχνουμε και αυτά τελικά αγοράζουμε

Χάρτης: Αυτά τα αυτοκίνητα ψάχνουμε και αυτά τελικά αγοράζουμε

Πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει ανάμεσα στις πραγματικές πωλήσεις αυτοκινήτων και σε αυτές που έρχονται πρώτες σε αναζήτηση ανά χώρα στο google

Μπορεί στο google να ψάχνεις φωτογραφίες της Megham Markle και της Marion Cotillard αλλά στην ζωή να είναι είσαι μαζί με την Κατερίνα ή την Μαρία έτσι και στο κόσμο του αυτοκινήτου μπορεί να σε παίρνει να κινηθείς στα κυβικά σου όμως κανένας δεν σου απαγορεύει να κοιτάξεις και λίγο παραπάνω.

Καθώς το δικαίωμα στο όνειρο είναι ελεύθερο αξίζει να δει κανείς ποιοι λαοί είναι αυτοί που είναι πιο ονειροπόλοι και αυτοί που είναι πιο ρεαλιστές και στις αναζητήσεις τους. Έτσι δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη ότι στον χάρτη που επιμελήθηκε το quickco την πρωτιά κρατάει η Toyota καθώς είναι η πρώτη επιλογή σε 74 χώρες (οι περισσότερες στην υποσαχάρια Αφρική) όσο ότι στην δεύτερη θέση βρίσκεται η BMW η οποία έρχεται πρώτη σε αναζητήσεις σε 51 με τις περισσότερες από αυτές να βρίσκονται στην Ευρώπη.

Όπως προκύπτει και από τον
σχετικό χάρτη που είχε δημοσιεύσει το news247 η μόνη χώρα που το γερμανικό σήμα κατέχει πρωτιά στην Ευρώπη είναι το Σαν Μαρίνο. H ΒΜW είναι η εταιρεία που ψάχνουμε περισσότερο και στην Ελλάδα και όπως δείχνουν και
τα στοιχεία ταξινομήσεων στην χώρα μας για το 2016 το σήμα παρουσίασε σημαντική άνοδο των πωλήσεων την περασμένη χρονιά.

Στην περίπτωση της γειτονικής Αλβανίας δεν μπορεί να διευκρινισθεί εάν η πρωτιά της Mercedes αποτελεί ευσεβή πόθο ή κάτι άλλο αλλά εάν κάποιος λαός δικαιούται τον τίτλο του πιο ονειροπόλου αυτός κάλλιστα πηγαίνει στους φίλους του αυτοκινήτου στον Νίγηρα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα