Compasseo 500

Compasseo 500
packb3407s

Με τελική τιμή 399 Ευρώ, το πλήρως εξελληνισμένο Compasseo 500 της Packard Bell σας δείχνει το δρόμο

Κάνετε συχνά εξορμήσεις στην επαρχία;



Είστε επαγγελματίας οδηγός και ο προγραμματισμός της διαδρομής σας κοστίζει χρόνο και χρήμα;



Σας αρέσει η πεζοπορία αλλά σας φοβίζει το άγνωστο;



Χρειάζεστε ένα πλήρως εξελληνισμένο GPS αλλά θεωρείτε το κόστος του απαγορευτικό;



Αν απαντήσατε θετικά σε μια από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε σίγουρα το Compasseo 500 της Packard Bell είναι για εσάς ο κατάλληλος σύντροφος!



Με τελική τιμή μόλις 399 Ευρώ, το πλήρως εξελληνισμένο Compasseo 500 της Packard Bell ενσωματώνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την πλοήγηση και για την ψυχαγωγία σας εντός και εκτός των τειχών!



Σαν καθαρόαιμο PNA (Personal Digital Assistant), το Compasseo 500 διαθέτει υπερευαίσθητη δορυφορική κεραία και chipset SiRFStarIII που επιτυγχάνουν κορυφαία λήψη και άμεση ανάκτηση του σήματος θέσης αξιοποιώντας στο μέγιστο την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού Destinator και τους χάρτες της NGI που ενσωματώνει. Το ελληνικό μενού πλοήγησης προβάλλεται σε έγχρωμη οθόνη αφής TFT-LCD 3.5 ιντσών και παρέχει απαράμιλλη ευκολία χρήσης χάρη στις διαδραστικές υπηρεσίες των δισδιάστατων και τρισδιάστατων χαρτών, τις φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά, τη δυνατότητα επιλογής της συντομότερης διαδρομής για κάθε απόσταση και την άμεση ανάκτηση διευθύνσεων από τα υπομενού Ιστορία, Αγαπημένα και Σημεία Ενδιαφέροντος (Points of Interest ή POI). 25.000 και πλέον σημεία ενδιαφέροντος όπως νοσοκομεία, φαρμακεία, πρατήρια καυσίμων, βουλκανιζατέρ, εστιατόρια, σταθμοί μετρό ή τραίνων, σχολεία, εκκλησίες, κινηματογράφοι, θέατρα, ξενοδοχεία, αστυνομικά τμήματα, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες κ.α.




Κέντρο ψυχαγωγίας



Εκτός από την πλοήγησή σας εντός ή εκτός ασφάλτου, το Compasseo 500 αναλαμβάνει και την ψυχαγωγία σας, αφού ο ενσωματωμένος mp3 player και τα ηχεία του θα σας συντροφεύουν για περισσότερες από 3 ώρες ή 100 τραγούδια σε φορμά mp3. Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες των διακοπών που μόλις μεταφέρατε από τον υπολογιστή σας μέσω USB 2.0. Την άνετη φιλοξενία τους στο Compasseo 500 αναλαμβάνουν τα 256ΜΒ της κάρτας μνήμης MMC που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και η υποδοχή καρτών SD για χρήση επιπρόσθετων αποθηκευτικών μέσων.



Το Compasseo 500 είναι ένα πραγματικά προσωπικό, εύχρηστο και μικρό σε μέγεθος σύστημα πλοήγησης με χαρακτηριστικά που το κάνουν απλώς απαραίτητο!




Πληροφορίες

Επίσημος διανομέας των προϊόντων Packard Bell στην Ελλάδα, Lase S.A. (Tηλ. 210 9946460)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα