Conquistador Mansory

Conquistador Mansory
phantomansory27e07s

Ποιός είπε πως η Rolls Royce είναι μόνο για την υψηλή κοινωνία; Τώρα και σε έκδοση Gangsta από τη Mansory!!!

Για να προκαλέσει το θαυμασμό, η Mansory αποφάσισε να βελτιώσει ένα από τα μοντέλα που πολύ δύσκολα πλησιάζει ένα βελτιωτικός οίκος! Τη Rolls Royce Phantom.



Ένα μοντέλο αυτού του επιπέδου, προσεγγίζεται δύσκολα από έναν βελτιωτικό οίκο, γιατί μπορεί από καλλιτεχνία να καταλήξει σε εκτρωματικά αποτελέσματα!



Η Rolls Royce Phantom, αντικατοπτρίζει το status και την ομορφιά της υψηλής κοινωνίας, γεγονός που δελέασε του μηχανικούς και τους σχεδιαστές της Mansory.




Pimp my Rolls

Στο εμπρός τμήμα της Phantom έχει τοποθετηθεί ένα νέο και πιο επιθετικό σπόιλερ, ενώ τα φώτα ομίχλης τύπου LED δίνουν ένα πιο φουτουριστικό τόνο.



Στο πλάι τα νέα μαρσπιέ έχουν μια διακριτική λωρίδα από αλουμίνιο, ωστόσο το ίδιο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί και στα διπλά βράγχια του αυτοκινήτου.



Οι εξωτερικοί καθρέπτες με τα φλασάκια συγκαταλέγονται και αυτοί στις ασημί πινελιές του μοντέλου.



Στο πίσω τμήμα της Rolls, κάνει την εμφάνιση της μια διακριτική μαύρη αεροτομή, αλλά και ένας αεροδυναμικό διαχύτης, ο οποίος κινείται χρωματικά στο μαύρο ασημί, όπως άλλωστε και το υπόλοιπο αμάξωμα.



Οι διπλές εξατμίσεις βρίσκονται εκ διαμέτρου αντίθετα η μια από την άλλη και την ανοξείδωτη ατσάλινη φύση τους διαδέχεται ένα carbon τελείωμα.



Το μαύρο χρώμα της Glasurit έχει επιλεχθεί πολύ προσεκτικά για το αυτοκινήτου, όπως άλλωστε και η ματ υφή του.



Την εντυπωσιακή και συνάμα «κακιά» εμφάνιση της Phantom ολοκληρώνουν οι κατάμαυρες 24 ιντσών σφυρήλατες ζάντες με τον τυπικό σχεδιασμό της Mansory. Τα ελαστικά έχουν τις ίδιες διαστάσεις εμπρός και πίσω, 305/35.




Δύναμη με στυλ

Οι μηχανικοί της Mansory, επενέβησαν στα ηλεκτρικά του κινητήρα, με αποτέλεσμα ο V12 των 6.75 λίτρων να φτάσει τους 498 ίππους και τη μέγιστη ροπή των 780 Nm στις 3.920 σ.α.λ.



Η τελική ταχύτητα ύστερα από αυτές τις παρεμβάσεις, άγγιξε τα 270 χ.α.ώ. Επίσης, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει η Phantom απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων, εφοδιάστηκε με βελτιωμένη ανάρτηση και εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo για αρτιότερη πέδηση.




Καμπίνα επιβατών

Στο εσωτερικό η παρουσία των πιο εκλεπτυσμένων υλικών, όπως αλκαντάρα, δέρμα και carbon δε φαντάζει έκτος κλίματος, ούτε και η εκτεταμένη χρήση multimedia συσκευών.



Ξεχωριστή όμως είναι η δυνατότητα που έχουν οι πίσω επιβάτες, στο να καθορίζουν μέσω ενός χειριστηρίου το πόσο σκούρες θα είναι οι αποχρώσεις στα παράθυρα του αυτοκινήτου!!




Οι εταιρείες που συμμετείχαν στο Conquistador της Mansory

APP tech, AGP, Aristoclass, Brembo, BASF/Glasurit, EDAG, Hans Glass, MP Design & Technik GmbH και η Pirelli.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα