Διαζύγιο Φεράν-Honda

default image

Ο Ζιλ Ντε Φεράν που κατείχε την θέση του αθλητικού διευθυντή στην Honda αποφάσισε να αποχωρήσει την Ιαπωνική εταιρία

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος που βρισκόταν στην Honda απο το 2005, δεν ήταν ικανοποιημένος απο την εξέλιξη του στην ομάδα και πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει. Μετά το διαζύγιο με την Honda ο Ντε Φεράν εμφανίστηκε απογοητευμένος λέγοντας μεταξύ άλλων:
“Είμαι πολύ απογοητευμένος που φεύγω απο την Honda. Τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για την ομάδα, με την οποία έχω συνδεθεί επιτυχημένα για περισσότερα απο 10 χρόνια και γι’ αυτό η απόφαση μου ήταν πολύ δύσκολη”.

Ο πρώην πλέον αθλητικός διευθυντής της Honda εξήγησε του λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του τονίζοντας:
“Ήρθα σ’ αυτήν την ομάδα με σκοπό να εκπληρώσω έναν ιδιαίτερο στόχο, όμως αυτό που ήλπιζα δεν έγινε ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα, για την υποστήριξη που μου έδωσαν και τους εύχομαι καλή τύχη για το μέλλον”.

Για την αποχώρηση του Ζιλ Ντε Φεράν μίλησε και το αφεντικό της Honda, Νικ Φράι, ο οποίος δεν έκρυψε την στεναχώρια του λέγοντας:
“Είμαι απογοητευμένος με την φυγή του Ζιλ. Απο το 2005 όπου συνεργαζόμασταν είχαμε πολύ καλή σχέση. Όπως και να έχει, έτσι έχουν τα πράγματα, η Φόρμουλα 1 είναι σαν ένα παζλ και κάθε κομμάτι πρέπει να ταιρίαξει ακριβώς στο μέρος που πρέπει.

Ο Ζιλ τον τελευταίο καιρό ήταν ανήσυχος με τον ρόλο του στην ομάδα και αισθάνεται πως ήρθε ο καιρός να αρπάξει νέες ευκαιρίες. Ελπίζουμε να επιθυμεί να διατηρήσει στενούς δεσμούς με την οικογένεια της Honda”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα