Είναι οριστικό: Το BBC απέλυσε τον Jeremy Clarkson. Αλλάζει κανάλι το Top Gear;

Είναι οριστικό: Το BBC απέλυσε τον Jeremy Clarkson. Αλλάζει κανάλι το Top Gear;

Ο Jeremy Clarkson, ο διάσημος παρουσιαστής της εκπομπής του BBC, Top Gear, τέθηκε και επίσημα εκτός καναλιού. Ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομής (Pics+Vids)

Μπορεί περισσότεροι από 1.000.000 φανατικοί θαυμαστές της εκπομπής Top Gear και δη του παρουσιαστή Jeremy Clarkson να υπέγραψαν διαδικτυακά για την παραμονή του στο BBC, μετά το επεισόδιο με παραγωγό της εκπομπής, η διοίκηση του καναλιού όμως αποφάσισε, να του δείξει την έξοδο.

Ο Clarkson τέθηκε σε διαθεσιμότητα – αναστολή της εργασίας του στις 10 Μαρτίου, λόγω έρευνας σχετικά με επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και έναν παραγωγό του βρετανικού καναλιού.

Στη συγκρατημένη ανακοίνωσή του το BBC είχε αναφέρει τότε: “Μετά από μια διένεξη με έναν παραγωγό του BBC, ο Jeremy Clarkson, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, λόγω επικείμενης έρευνας. Κανείς άλλος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα”.

Τα δημοσιεύματα πάντως του βρετανικού Τύπου είχαν “βουήξει”, πως ο Clarkson χτύπησε τον βοηθό του, επειδή άργησε να του φέρει φαγητό.

© Barcroft Media

Εκπομπή πολλών (πολλών – πολλών) καρατίων

Λίγες ημέρες πριν την ετυμηγορία του BBC, εκπρόσωπος του καναλιού ανέφερε, ότι η εκπομπή θα μπορούσε να συνεχιστεί, αν και οι δύο συνεργάτες και συν-παρουσιαστές του Clarkson, είχαν αρνηθεί να κάνουν γυρίσματα, εκφράζοντας τη στήριξή τους στον συνεργάτη και φίλο τους.

Διαβάστε ακόμη: Top Gear: Τα ‘διαμάντια’ του αμφιλεγόμενου Jeremy Clarkson και τα σχόλια για την Ελλάδα

Το Top Gear, είναι η κορυφαία εκπομπή αυτοκινήτων στον κόσμο και έχει αποφέρει στο Βρετανό παρουσιαστή 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο μισθός του πλέον ανέρχεται στα 1,85 εκατομμύρια το χρόνο.

Ο παρουσιαστής έχει φτιάξει εταιρεία, την Bedder 6, μαζί με τον παραγωγό της Top Gear, Andy Wilman από την οποία εισπράττει το 30% των ετήσιων κερδών.

Ο Jeremy Clarkson και οι συμπαρουσιαστές του στο Top Gear, James May και Richard Hammond

Και μετά τον Clarkson, Τι;

Τα σενάρια για το ποιος θα αναλάβει στη θέση του Clarkson ήδη έχουν αρχίσει. Μεταξύ αυτών, ο Chris Evans.



“Φέρτε πίσω τον JC”, είχε γράψει στο Twitter ο διάσημος παρουσιαστής Piers Morgan.


Λίγο νωρίτερα, αστειευόμενος φυσικά, είχε δηλώσει “διαθέσιμος” για τη θέση.


Με χιούμορ αντέδρασαν οι χρήστες του Twitter, στην είδηση της απόλυσής του.


Διαβάστε ακόμη: Bring Back Clarkson: Έσπασε το ίντερνετ – 345.000 θαυμαστές του, ζητούν από το BBC την παραμονή του

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα