Ferrari 612 Scaglietti by Hamann

Ferrari 612 Scaglietti by Hamann
ferrari612ham9507small

Το πιο κομψό Gran Tourismo μοντέλο, πέρασε μια βόλτα από το βελτιωτικό οίκο της Hamann

Πρόκειται για το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει να επιδείξει αυτή την στιγμή το Maranello στην κατηγορία Gran Tourismo. Οι άνθρωποι της Hamann αναγνωρίζοντας την ευχάριστη που προσφέρει ο πλήρης εξοπλισμός, έδωσαν πολύ μεγάλο βάρος στην εμφάνιση θεωρώντας ότι κάποιες αλλαγές θα πρόσδιδαν στην 612 Scaglietti, μεγαλύτερη λάμψη.




Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η Ferrari 612 Scaglietti που σχεδιάστηκε από την Pininfarina, απέκτησε νέο μπροστινό spoiler για να παρέχει μεγαλύτερο downforce στο μπροστινό άξονα, ενώ παράλληλα βοήθησε και στην πιο εντυπωσιακή όψη του αυτοκινήτου. Το αμάξωμα έχει έρθει πιο κοντά στο έδαφος και το οπίσθιο spoiler εξασφαλίζει την αύξηση των τιμών του downforce στο πίσω άξονα.



Αυτή η προσθήκη δίνει μια πιο σπορ οπτική στο αυτοκίνητο χωρίς να επηρεάζει τον αρχικό σχεδιασμό.



Ο αεροδυναμικός εξοπλισμός διατίθεται από την Hamann και σε fiberglass και σε carbon Kevral.




Ζάντες, αμάξωμα

Η εταιρία προσεγγίζει το θέμα των ζαντών με το δικό της ξεχωριστό σχεδιασμό “Edition race”. Οι 9 ακτίνες του μαύρου ελαφριού πλαισίου και οι βίδες τιτανίου προσδίδουν ένα σπορ ύφος στην 612 Scaglietti.




Η μελωδία της ευτυχίας

Ο ήχος του 12κύλινδρου κινητήρα είναι πραγματικά μοναδικός. Οι δύο εξατμίσεις από ανοξείδωτο ατσάλι βρίσκονται στις άκρες και είναι κατασκευασμένς από την Hamman. Έτσι, ο ήχος των 540 ίππων γίνεται ακόμα πιο ισχυρός και παράλληλα διευκολύνει τους δώδεκα κυλίνδρους να «αναπνέουν» ευκολότερα.




Πολυτέλεια

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τις ανέσεις και την πολυτέλεια των εσωτερικών χώρων. Ο αγοραστής ανάλογα με το γούστο του μπορεί να προσαρμόσει το αυτοκίνητο μέσα από μια πολυτελές γκάμα από δερμάτινα σαλόνια και gadget, όπως τηλεόραση,DVD και Playstation.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα