Ford Focus WRC-S

Ford Focus WRC-S
focusWRC15607small

Θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην αγορά της Ισπανίας, η ειδική έκδοση Ford Focus WRC-S με δερμάτινο σαλόνι

Η Autostop S.A., επίσημος προμηθευτής της Ford of Europe GmbH από το 2006, σχεδίασε και παρήγαγε, ένα σαλόνι μοναδικής πρωτοτυπίας, με συνδυασμό δέρματος και Alcantara, προσφέροντας εξαιρετική άνεση και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.



Χαρακτηριστικό των καθισμάτων, η λευκή περιμετρική γραμμή, με τις ομοιόμορφες συμμετρικές γωνίες, που συντελεί ουσιαστικά, στην δημιουργία του πλέον σύγχρονου και πρωτότυπου αποτελέσματος.



Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η επένδυση στις πόρτες του αυτοκινήτου.



Τα καθίσματα του συγκεκριμένου μοντέλου που διαθέτουν εργοστασιακούς πλευρικούς αερόσακους στις θέσεις οδηγού-συνοδηγού, τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας μετά την επένδυσή τους με δέρμα, αφού, πέρα από την απαράμιλλη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, πέρασαν με επιτυχία όλα τα test ασφαλείας TŰV.



Οι πλάτες των καθισμάτων οδηγού-συνοδηγού, φέρουν με σφραγίδα επάνω στο δέρμα, την υπογραφή του Marcus Grőnholm, του οδηγού αγώνων που με το team της Ford Focus WRC νίκησε το φετινό 54ο rally Ακρόπολις, που ολοκληρώθηκε στις αρχές του Ιουνίου στην Αθήνα.



Ο κ. Grőnholm επίσης, παρουσίασε επίσημα το αυτοκίνητο στη Διεθνή ‘Εκθεση Αυτοκινήτου (Salon Internacional del Automovil) στη Βαρκελώνη στις 7 Ιουνίου.



Η επιτυχία της Autostop S.A. της δημιουργίας και αποκλειστικής προμήθειας του εσωτερικού του Ford Focus WRC-S (special edition) για την Ισπανική Αγορά, θεωρείται ως γενικότερη κατάκτηση για την Ελληνική συμμετοχή στην αυτοκινητοβιομηχανία πανευρωπαϊκά ανοίγοντας νέους δρόμους για την αναγνώριση της χώρας μας και την επέκταση των ελληνικών εξαγωγών στο άμεσο μέλλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα