H νύχτα κατεβαίνει…

default image

Το πρώτο γκραν πρι που θα διεξαχθεί βραδινές ώρες είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά στη Σιγκαπούρη

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη κυβέρνησης της Σιγκαπούρης και τη FIA είχαν θετικό αποτέλεσμα και πλέον η Ασιατική χώρα απο την επόμενη σεζόν θα φιλοξενήσει αγώνα της Φόρμουλα 1. Μια ιδιαιτερότητα που θα έχει το γκραν πρι στη Σιγκαπούρη είναι ότι θα διεξάγεται νυχτερινές ώρες με το χαμηλό φώς απο τους προβολείς και το φεγγάρι να κάνουν το έργο των πιλότων ακόμα πιο δύσκολο.



Για το γεγονός αυτό μάλιστα έχει εκφράσει την δυαρέσκειά του ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο, τονίζοντας πως ένας βραδινός αγώνας δεν θα είναι ασφαλής. Απο την άλλη ο Κίμι Ραΐκόνεν πήρε με καλό μάτι την συμφωνία ενώ δήλωσε:
“Όλα δουλεύουν καλά και θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας με μοναδική ατμόσφαιρα”.

Μετά πάντως την ανακοίνωση της συμφωνίας που προβλέπει τη Σιγκαπούρη να συμμετέχει για τα επόμενα πέντε χρόνια στο πρόγραμμα της F1, ο υπουργός βιομηχανίας και εμπορίου της χώρας, κύριος Ισουαράν τόνισε:
“Η Σινγκαπούρη μπορεί να φιλοξενήσει ένα νυχτερινό αγώνα. Θα είναι κάτι το μοναδικό και διαφορετικό που θα δώσει την ευκαρία στην Σινγκαπούρη να προβληθεί στην Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Αμερική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα