Μεγαλειώδης υποδοχή

Μεγαλειώδης υποδοχή
fiati500event17707s

Το Τορίνο και άλλες 30 πόλεις γιόρτασαν με φαντασμαγορικά show την έλευση του Fiat 500

Το παραπάνω γεγονός δε μας εκπλήσσει, γιατί το Fiat 500 δεν είναι ένα ακόμη μοντέλο στο αυτοκινητικό στερέωμα.



Είναι ένας μύθος, μια συμβολική αξία, όπως ακριβώς ήταν και ο πρόγονός του το 1957.




Εντυπωσιακή υποδοχή

Φέτος η υποδοχή ήταν εξίσου εντυπωσιακή και φαντασμαγορική, με ένα έξοχο σόου στην πόλη στις 4 και 5 Ιουλίου.



Εκτός από τους κατοίκους του Τορίνο, την παρουσίαση παρακολούθησαν περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες από 63 χώρες, στους οποίους περιλαμβάνονταν 3.750 ντίλερ, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι μεγάλων εταιρειών, περισσότεροι από 1.000 δημοσιογράφοι, περίπου 100 οικονομικοί αναλυτές, 200 προμηθευτές και 1.000 επισκέπτες από το χώρο των επιχειρήσεων και του θεάματος.



Και το απόγευμα της 5ης Ιουλίου οι κορυφαίοι μάνατζερ της Fiat πήγαν στην Ρώμη για να παρουσιάσουν το νέο 500 στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.




Ολονύκτια διασκέδαση

Το νέο 500 είναι ένα εξαιρετικό δημιούργημα. Κι αυτό φυσικά ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του Τορίνο.



Σε 30 άλλες ιταλικές πόλεις η έλευσή του γιορτάστηκε δεόντως, αφού διατέθηκαν οι ομορφότερες πλατείες τους για την παρουσίασή του.



Μεταξύ αυτών, οι piazza del Popolo στη Ρώμη, piazza Duomo στο Μιλάνο, piazza Politeama στο Παλέρμο και η piazza San Carlo στο Τορίνο που όλες είναι παγκοσμίως γνωστές.



Οθόνες, αφίσες, διασκέδαση, παιχνίδια και μουσική «έστησαν» ένα γιγάντιο σε έκταση και ζωή πάρτι, μια ολονύκτια διασκέδαση με τόση αυθεντικότητα, χαρά και ενέργεια, όση διαθέτει και το νέο 500.




Άψογη οργάνωση

Η κεντρική παρουσίαση είχε προγραμματιστεί για τις 10 το βράδυ. Έλαβε χώρα σε μια ιδανική τοποθεσία, στην περιοχή Murazzi στον ποταμό Po.



Η παραγωγή ήταν της εταιρείας K-events/FilmMaster Group, υπό τη διεύθυνση του παγκοσμίως γνωστού Marco Balich.



Για το Fiat 500 ο Balich οργάνωσε ένα εκπληκτικό καλειδοσκόπιο από φώτα, ήχους, μουσική και παραστάσεις. Η παράσταση μεταδόθηκε τόσο από την ιταλική τηλεόραση, όσο και από το site
www.fiat500.com.




Σύγχρονη λύση

Η υποδοχή που είχε από τους φίλους του αυτοκινήτου το νέο 500, δεν ήταν καθόλου τυχαία.



Το Fiat 500 είναι η πιο σύγχρονη λύση για τους οδηγούς που «απολαμβάνουν» το αυτοκίνητό τους με πλήρη ελευθερία, και διαθέτει μια πλήρη γκάμα κινητήρων (1.2 με 69 ίππους, 1.3 Multijet με DPF και 75 ίππους και 1.4 16v με 100 ίππους).



Ταυτόχρονα το 500 είναι και πλούσια εξοπλισμένο: 7 αερόσακοι, ESP, διαθέτει ABS με EBD, ASR, Hill Holder, και HBA εξασφαλίζουν κορυφαία ασφάλεια.



Ένας πρωταγωνιστικός παράγοντας για τη Fiat είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Όλοι οι κινητήρες του Fiat 500 ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές Ευρωπαϊκές νόρμες περί ρύπων Euro 5 και είναι ήδη έτοιμοι για τα κριτήρια που θα τεθούν σε ισχύ το 2009.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα