Νέο Hyundai i10. Στην Ελλάδα στις αρχές του 2014

Νέο Hyundai i10. Στην Ελλάδα στις αρχές του 2014

Με νέα εμφάνιση, μεγαλύτερες διαστάσεις, κινητήρες 1.0 λ. και 1.2 λ. και πλούσιο εξοπλισμό, το ανανεωμένο Hyundai i10 επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά από τις αρχές του 2014

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το νέο Hyundai i10 στην έκθεση Athens Motor Show, η οποία θα μείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Το νέο i10 μαγνητίζει τα βλέμματα με το σχεδιασμό του και το στυλ του. Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai αντικατοπτρίζεται πλήρως στο νέο i10.  

Λιτές και  χυτές γραμμές που ενσωματώνουν δυναμική και κίνηση.  Η εργονομία και η λειτουργικότητα του αυτοκινήτου θεωρούνται κορυφαίες ενώ οι διαστάσεις του παραπέμπουν πλέον σε μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητα μιας και είναι 8εκ. πιο μεγάλο σε μήκος από τον προκάτοχο του και 5 εκατοστά πιο χαμηλό για μεγιστοποίηση της αεροδυναμικής και της αποφυγής από τη boxy οπτική σχεδίασης.  Επιπρόσθετα, το αυτοκίνητο έχει το μεγαλύτερης χωρητικότητας χώρο αποσκευών στη κατηγορία με 252lt και τον πιο άνετο χώρο επιβατών στη κατηγορία με 1,890χιλ. χώρο για τα πόδια.

To νέο i10 θα διατίθεται με κινητήρες Kappa 1,0lt και Kappa 1,2lt με ισχύ 65ps και 87ps αντίστοιχα, ενώ όλοι οι κινητήρες μπορούν να εφοδιασθούν με αυτόματο κιβώτιο 4 ταχυτήτων. Οι εκπομπές ρύπων ξεκινούν από 98gr/km

Προσφέρεται με πολύ πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική του έκδοση διαθέτοντας στάνταρ 6 αερόσακους και ESP, εμπρός/πίσω δισκόφρενα, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, υπολογιστή ταξιδίου, Air Condition, κεντρικό κλείδωμα, πλήρες ηχοσύστημα με θύρες USB και iPod.

Το νέο i10  καλύπτεται από το επιτυχημένο πρόγραμμα 5 Year Triple Care της Hyundai προσφέροντας εργοστασιακή εγγύηση για 5 έτη σε συνδυασμό με δωρεάν οδική βοήθεια και τεχνικούς ελέγχους.  Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων.

Έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις το νέο i10 αναμένεται στην Ελλάδα αρχές του 2014.

SHARE:

24Media Network