Οι χειμερινές προσφορές της Dacia με όφελος έως και 2.000 ευρώ

Οι χειμερινές προσφορές της Dacia με όφελος έως και 2.000 ευρώ

Το νέο Sandero και Sandero Stepway, προσφέρονται από την ελληνική αντιπροσωπεία με συνολικό όφελος έως 2.000€ και τιμές που ξεκινούν από τις 8.580 ευρώ

Το νέο, δυναμικό και στιβαρό, Dacia Sandero και το νέο Dacia Sandero Stepway με τη μοναδική crossover εμφάνιση και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, έρχονται με μοναδικές προσφορές που  εξασφαλίζουν στον αγοραστή όφελος έως 2.000€.

ΝΕΟ SANDERO ΑΠΟ 8.580€

Το νέο Dacia Sandero ήρθε με μοναδικά πλεονεκτήματα! Δυναμική σχεδίαση, αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες Renault, βενζίνης (1.2 16V 75hp) και diesel (1.5 dCi 75hp), απίστευτη ευρυχωρία χάρη στον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του (320lt), πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και χαμηλό κόστος συντήρησης. Το νέο Dacia Sandero προσφέρεται στο λανσάρισμά του, με όφελος 800€ και δώρο το όφελος απόσυρσης.

ΝΕΟ SANDERO STEPWAY ΑΠΟ 10.550€

Το νέο Dacia Sandero Stepway εκτός από τους νέους, αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες Renault (νέος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 0.9 ΤCe 90hp και diesel 1.5 dCi 90hp), το πλήρες πακέτο ασφάλειας, τη χαμηλή κατανάλωση και την απίστευτη ευρυχωρία, ξεχωρίζει με την crossover εμφάνιση και το μοναδικό στυλ του. Το Dacia Sandero Stepway, προσφέρεται με συνολικό όφελος έως 1.100€ και δώρο το όφελος απόσυρσης για τον κινητήρα 1.5 dci 90hp .

Στη Dacia τα νέα δεν σταματούν εδώ! Το νέο Duster, σε λίγες μέρες, θα βρίσκεται στις εκθέσεις του εξουσιοδοτημένου δικτύου Dacia για δοκιμή.

SHARE:

24Media Network