Opel & Mango

Opel & Mango
tigramango11507small

30 Top Model ταξίδεψαν στη μεγαλύτερη επίδειξη μόδας της χρονιάς, με ένα καυτό στόλο από κόκκινα Tigra TwinTop

30 Ευρωπαϊκά top model ταξίδεψαν στη μεγαλύτερη επίδειξη μόδας της χρονιάς που οργάνωσε η μοντέρνα Ισπανική μάρκα Mango, με ένα καυτό στόλο από κόκκινα Tigra TwinTop.



Παρουσίασαν τη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν σε 450 προσκεκλημένους από το διεθνή κόσμο της μόδας και πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Dominik García-Lorido, στο ‘Μουσείο σύγχρονης τέχνης’ της πόλης.



‘Παντρεύοντας’ το Tigra TwinTop της Opel με την ‘trendy’ μάρκα ειδών ένδυσης από τη Βαρκελώνη, οι δύο εταιρίες ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν μαζί και άλλα προγράμματα διαφήμισης και προώθησης σε όλη την Ευρώπη για το διθέσιο cabrio και την τρέχουσα κολεξιόν Mango.



Η Opel και η Mango σχεδιάζουν επίσης κοινούς διαγωνισμούς, καθώς τη συμμετοχή λαμπερών μοντέλων ντυμένων με προϊόντα Mango σε διαφημίσεις του Tigra TwinTop.



Επίσης, εξετάζονται και άλλες ευκαιρίες στην Ευρώπη, ειδικές για κάθε χώρα.
«Όλοι οι δρόμοι μία πασαρέλα, και αυτό ισχύει όχι μόνο για τους ανθρώπους και τα ρούχα τους, αλλά και για τα αυτοκίνητα» σχολιάζει ο Olivier Danan, Διευθυντής Επικοινωνίας Μάρκετινγκ της Opel, εξηγώντας την ιδέα της συνεργασίας.




«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τα αυτοκίνητα θεωρούνται σικ αξεσουάρ και πρέπει να ‘δένουν’ με το συνολικό στυλ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα