Περιπολικό στο Αμπού Ντάμπι βγαλμένο από το Fast and Furious

Περιπολικό στο Αμπού Ντάμπι βγαλμένο από το  Fast and Furious

Κανένας ληστής δεν θα ήθελε να καταδιωχθεί από το συγκεκριμένο περιπολικό. Δείτε το εντυπωσιακό περιπολικό στο Αμπού Ντάμπι (pics+vid)

Πιθανότατα να μην έχετε ακούσει για το μοντέλο αυτοκινήτου Lykan HyperSport. Είναι ένα σπάνιο αυτοκίνητο και το μόνο μέρος που μπορεί να το έχετε δει είναι στη ταινία ''Fast and Furious 7'', όταν ''πήδηξε'' μεταξύ κτιρίων. Το  Lykan HyperSport είναι το πρώτο ''υπέρ-αυτοκίνητο'' της Μέσης Ανατολής. Στο κόσμο υπάρχουν μόνο 7 τέτοια αυτοκίνητα.

Περιπολικό στο Αμπού Ντάμπι βγαλμένο από το  Fast and Furious

Ο κατασκευαστής του ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο αμάξι μπορεί να πιάσει μέχρι και 62 μίλια την ώρα μέσα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα είναι 245 μίλια/ώρα ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 3,4 εκατομμύρια δολάρια.

Λογικό είναι λοιπόν κάποιος να θεωρεί ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα ανήκει σε κάποιον σουλτάνο ή πρίγκιπα. Και όμως το Lykan δεν ανήκει σε κάποιον πλούσιο αλλά στον στόλο της αστυνομικής δύναμης του Αμπού Ντάμπι.

Περιπολικό στο Αμπού Ντάμπι βγαλμένο από το  Fast and Furious

Το συγκεκριμένο αμάξι έρχεται να ανταγωνιστεί μια Lamborghini Aventador, μια Aston Martin One-77, μια Ferrari FF καθώς και μια Bugatti Veyron. Αμάξια που ανήκουν στην αστυνομία του Αμπού Ντάμπι.

2ToS0sSv1MI

Πηγή:. slashgear.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Rolls-Royce Phantom η αστυνομία του Αμπού Ντάμπι; BMW i8 το Ντουμπάι

SHARE: