Powerboats Class One

Powerboats Class One
greekgrprix8507bs

Έκαναν την εμφάνιση τους τα Powerboats Class One στα Ελληνικά νερά μπροστά από το Π. Φάληρο (video inside) UPDATE

Η αίσθηση ήταν εντελώς πρωτόγνωρη, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας.



Το Spirit Of Norway, το Victory 7 και το Jotun προσέφεραν μοναδικό θέαμα σε όσους τα παρακολούθησαν, ενώ παρά τα μικρά κύματα θα θεωρούσε κανείς ότι τα σκάφη πετούν στην κυριολεξία, μιας και το μεγαλύτερο μέρος της καρίνας τους δεν ακουμπούσε και πολύ τη θάλασσα.



Μετά το τέλος των δοκιμαστικών τα αποτελέσματα έδηξαν, ότι το φαβορί του αγώνα και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Spirit Of Norway, έγραψε τον ταχύτερο χρόνο (2.33,73) σε έναν μόλις γύρο.



Δεύτερο ταχύτερο χρόνο (2.34,79) πραγματοποίησε το Victory 7 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ύστερα από συνολικά έξι προσπάθειες.



Ακολούθησε το Jotun από τη Νορβηγία, με χρόνο 2.35,34, ωστόσο το δεύτερο στη βαθμολογία Victory 77 κατατάχθηκε τέταρτο (2.35,93), παρόλο που εξάντλησε και τους 7 προβλεπόμενους γύρους.




Πρόγραμμα




Σάββατο 9 Ιουνίου

Επίσημα δοκιμαστικά 12:00 – 13:30

Edox Pole Position 16:00 – 17:30




Κυριακή 10 Ιουνίου

Επίσημα δοκιμαστικά 12:00 – 13:00

Εκκίνηση Greek Grand Prix 17:00 (ακολουθεί απονομή)




Αλλαγή στο πρόγραμμα του Σαββάτου



Για λόγους ασφαλείας, η διαδρομή του αγώνα θα αλλάξει ελαφρά. Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει το θέαμα αφού και πάλι τα σκάφη του Class 1 θα περνούν πολύ κοντά από την ακτή. Ωστόσο, θα έχουν αντίθετη φορά σήμερα.



Ως αποτέλεσμα των αλλαγών, όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου μεταφέρεται μία ώρα αργότερα. Έτσι, οι δοκιμές θα αρχίσουν στη μία το μεσημέρι ενώ η μάχη για την EDOX Pole position θα γίνει στις 5 το απόγευμα.




Video Official Practice




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα