SsangYong Business Open

SsangYong Business Open
ssangyonten17507s

Ολοκληρώθηκε το SsangYong Business Tennis Open Athens 2007 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ και σ’ αυτό συμμετείχαν στελέχη επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, ενώ τη διοργάνωση τίμησε με τη συμμετοχή του και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης.



Μεταξύ άλλων, η κυρία Σίσσυ Τσαμαδάνη, Εμπορική Διευθύντρια της Prima Motors A.E., Γενικής Αντιπροσωπείας των αυτοκινήτων Ssangyong στην Ελλάδα, απένειμε κύπελα στους νικητές κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του ερασιτεχνικού τουρνουά αντισφαίρισης.



Στο φετινό τουρνουά, οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα τετρακίνητα αυτοκίνητα SsangYong και συγκεκριμένα:



• το Rexton, που συνδυάζει πολυτέλεια με off road επιδόσεις και διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες 2,3 και 3,2 λίτρων αντίστοιχα, καθώς και με πετρελαιοκινητήρα 2,7 λίτρων,

• το Kyron που διαθέτει έναν δυναμικό diesel κινητήρα 2,0 λίτρων και ισχύ 141PS,

• και το πρωτοποριακό Αctyon που συνδυάζει επιδόσεις 4×4 με σχεδίαση αυτοκινήτου sportive coupe και διατίθεται με βενζινοκινητήρα 2,3 λίτρων και diesel 2,0 lt.



Το SsangYong Business Tennis Open 2007 συν-διοργανώθηκε από το περιοδικό Tennis Insider που εκδίδει η εταιρεία Direction και την διοίκηση του ΟΑΚΑ « Σπύρος Λούης», ενώ μέρος των εσόδων του τουρνουά θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα