Το νέο μικρομεσαίο V40 της Volvo

Το νέο μικρομεσαίο V40 της Volvo

Το νέο δημιούργημα της σουηδικής φίρμας αποπνέει έντονο δυναμισμό παραπέμποντας συγχρόνως στην εικόνα ενός οχήματος που είναι εξαιρετικά ασφαλές για τους επιβαίνοντες.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο, πεντάθυρο hatchback μοντέλο της Volvo, που φέρει την ονομασία V40.

Μέχρι πριν λίγα 24ώρα, η σουηδική φίρμα κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό τις φωτογραφίες του νέου, μικρομεσαίου μοντέλου. Όμως, το πολωνικό περιοδικό «Motodziennik» παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου V40.

Το νέο μικρομεσαίο V40 της Volvo

Το νέο σουηδικό δημιούργημα στο εμπρός μέρος διατηρεί την κλασική μάσκα της Volvo ενώ ο γενικότερος σχεδιασμός του παραπέμπει στο σεντάν  S60.

Το αυτοκίνητο αποπνέει έντονο δυναμισμό παραπέμποντας  συγχρόνως στην εικόνα ενός οχήματος που είναι εξαιρετικά ασφαλές για τους επιβαίνοντες. Κάτι, που η Volvo έχει κάνει σημαία της τα τελευταία χρόνια.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι επίσης το ότι οι δύο φωτογραφίες δείχνουν ένα ελαφρώς διαφορετικό αυτοκίνητο, με διαφορετικούς τροχούς και  μια παράξενη  αεροτομή στο πίσω μέρος .

SHARE:

24Media Network