Το παρκάρισμα με το Fiat 500C που μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Το παρκάρισμα με το Fiat 500C που μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Ο Άλιστερ Μοφάτ, τραβάει το χειρόφρενο και παρκάρει το 500αράκι ανάμεσα σε δύο άλλα Fiat, αφήνοντας κενό μόλις 7,5 εκατοστών!

Οι υπεύθυνοι των Ρεκόρ Γκίνες επιβεβαίωσαν πριν λίγες ημέρες ότι ο Βρετανός οδηγός Άλιστερ Μοφάτ, πήρε ...πίσω τον τίτλο που κατείχε ως ο βασιλιάς στο παρκάρισμα σε στενό χώρο στάθμευσης, μετά το φαινομενικά εξωπραγματικό ρεκόρ που είχε πετύχει πριν λίγο καιρό ο Κινέζος Χαν Γουέ Του.

Ο οδηγός από το Γκλόστερσαιρ, ο οποίος είχε το ρεκόρ που «έσπασε» ο Κινέζος, κατάφερε να παρκάρει το Fiat 500C 1.2 Cult σε ένα χώρο μεταξύ δύο αυτοκινήτων, ο οποίος (χώρος) ήταν μόλις 7,5 εκατοστά μεγαλύτερος από το μήκος του ιταλικού μοντέλου. Ο Χαν Γουέ Του, είχε πετύχει το ρεκόρ με ένα Mini, σε έναν χώρο που ήταν 8 εκατοστά μεγαλύτερος από το μήκος του οχήματος.

Το νέο Ρεκόρ Γκίνες παράλληλου παρκαρίσματος, επιτεύχθηκε στις αρχές του χρόνου, στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Άλιστερ Μοφάτ είναι μηχανικός αυτοκινήτων και ασχολείται με με τα μηχανοκίνητα σπορ από την ηλικία των 12 ετών, έχοντας κερδίσει αρκετές διακρίσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι από το 2012, και μπορείτε να δείτε την προσπάθεια του Άλιστερ που του είχε χαρίσει το Ρεκόρ Γκίνες στο παρκάρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Guinness World Record - Tightest Parallel Park

SHARE:

24Media Network