Βίντεο: Αραβικό ντρίφτινγκ ή κούνια σε μια μπουλντόζα στην έρημο;

Βίντεο: Αραβικό ντρίφτινγκ ή κούνια σε μια μπουλντόζα στην έρημο;

Η αλήθεια είναι ότι οι Άραβες έχουν πάντα τον τρόπο να μας εντυπωσιάζουν, σε ότι αφορά τη χρήση των οχημάτων τους. Όπως και στο χαρακτηριστικό αυτό βίντεο (Vid)

Οι άνθρωποι στη Σαουδική Αραβία έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα οχήματά τους. Το άγριο τοπίο της περιοχής, ουσιαστικά έχει αναγάγει τα διάφορα οχήματα σε αξιόπιστους συντρόφους για τους ιδιοκτήτες στις σκληρές συνθήκες της ερήμου.Όμως, σε αυτό το θέμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ζευγάρι από τη Σαουδική Αραβία, που έχει πάει ένα βήμα παραπέρα.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα και μια γυναίκα ντυμένους με παραδοσιακή ενδυμασία της περιοχής, που έχουν βγει στην έρημο, απλά για να ...παίξουν. Και μάλιστα αυτοσχεδιάζοντας.

Το ζευγάρι έχει κρεμάσει σχοινιά στην ατσάλινη φαγάνα φτιάχνοντας δυο κούνιες και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. Μάλιστα, η μπουλντόζα βρίσκεται σε κίνηση, με την όπισθεν, χωρίς κάποιος να βρίσκεται στο τιμόνι.

Αν και θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσεις ασφαλή, τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, εν τούτοις είναι, σαφώς, λιγότερο επικίνδυνη σε σχέση με τα όσα έχουμε δει να συμβαίνουν στη Σαουδική Αραβία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άλλωστε, έχει εκδώσει ανακοίνωση που δείχνει ότι η Σαουδική Αραβία βρίσκεται επικεφαλής στη μακάβρια λίστα λόγω τροχαίων δυστυχημάτων, αφού αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου στη χώρα. Σε ότι αφορά την ηλικία των θανόντων, είναι μεταξύ 16 και 36 χρονών.

SHARE:

24Media Network