ΒΙΝΤΕΟ: Κατέγραψε το θάνατο του με την κάμερα που είχε στο κράνος

ΒΙΝΤΕΟ: Κατέγραψε το θάνατο του με την κάμερα που είχε στο κράνος

Η Brenda Holmes έδωσε στην δημοσιότητα το τραγικό βίντεο από τον θάνατο του 38χρονου γιου της David, προεκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο (vids)

Είδε σε βίντεο, το γιο της να σκοτώνεται και να κείτετα στο έδαφος, μετά από σφοδρή σύγκρουση. Εκείνος μοτοσυκλετιστής, οδηγούσε τη μηχανή του , όταν ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω του. Το θλιβερό περιστατικό, κατεγράφη από εσωματωμένη κάμερα στο κράνος του άτυχου νέου.

Η Brenda Holmes έδωσε στην δημοσιότητα το τραγικό βίντεο από τον θάνατο του 38χρονου γιου της David, προεκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, για να μην κλάψουν άλλες μητέρες όπως εκείνη, το χαμένο της γιο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραδέχθηκε στην αστυνομία μετά τη σύγκρουση ότι δεν είδε τον 38χρονο, που έτρεχε με 97 μίλια την ώρα, ούτε ένα αυτοκίνητο που ερχόταν πίσω από τη μηχανή του David.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, αλλά και στην αστυνομία η μητέρα του άτυχου νέου, είναι από την κάμερα που ήταν ενσωματωμένη στο κράνος του γιου της. Τώρα η Brenda Holmes, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα αποτελέσει μέρος εκστρατείας για την οδική ασφάλεια.

Πηγή: Ηuffingtonpost

SHARE:

24Media Network