Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών

Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Μαγνησίας Κώστας Κόγιας. Τον εντόπισε η σύζυγός του

Με τραγικό τρόπο επέλεξε να φύγει από τη ζωή, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ) αλλά και των Περιπτεριούχων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας.

Τον ίδιο εντόπισε η σύζυγός του, γύρω στις 20.30, απαγχονισμένο στο σπίτι τους, στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας, αφού νωρίτερα ανησύχησε μιας και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις.

Νωρίτερα, το απόγευμα, γύρω στις 18.30, είχε φύγει από το περίπτερο που διατηρούσε στην παραλία της πόλης, αφήνοντας σε αυτό την σύζυγό του, φανερά πιεσμένος και αγχωμένος από τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

Το Α.Τ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

Ο 61χρονος Κώστας Κόγιας, όπως αναφέρει το e-volos.gr , αν και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται, συστήνοντας μάλιστα πρόσφατα την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών", με τη σημαία της οποίας τον περασμένο Οκτώβριο, μαζί και με άλλα μέλη της Κίνηση, περπάτησε για 11 ολόκληρες ημέρες από τον Βόλο έως την Αθήνα, διαμαρτυρόμενος με αυτόν τον τρόπο για τα προβλήματα των επαγγελματιών και των βιοτεχνών.

Δυστυχώς, όμως, κανένας από τους αρμόδιους, που συναντήθηκε μαζί του, δεν έλαβε τον μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου.

Ακούστε τη συγκλονιστική και ενδεικτική της ψυχοσύνθεσής του αφήγηση του Κώστα Κόγια στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου μία ημέρα μετά την άφιξή του στην Αθήνα με την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών" κατά την οποία περιγράφει και τον προπηλακισμό τους από άνδρες των ΜΑΤ έξω από την Βουλή

SHARE: