A$AP Rocky: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο μετά από ταξίδι στα Μπαρμπάντος με τη Rihanna

A$AP Rocky: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο μετά από ταξίδι στα Μπαρμπάντος με τη Rihanna
Η Rihanna με τον A$AP Rocky Joel C Ryan/Invision/AP

Ο A$AP Rocky φέρεται να συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες την Τετάρτη, καθώς επέστρεφε από ένα ταξίδι του στα Μπαρμπάντος, με την Rihanna.

Ο A$AP Rocky επέστρεφε από τις διακοπές του στα Μπαρμπάντος, μαζί με την εγκυμονούσα σύντροφό του Rihanna, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία τον συνέλαβε, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ο δικηγόρος του A$AP Rocky, Alan Jackson, φέρεται να δήλωσε ότι η σύλληψη σχετίζεται με έναν πυροβολισμό που συνέβη τον Νοέμβριο του 2021.

Τον ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers, ερευνούσε από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στις 6 Νοεμβρίου κοντά στη Vista Del Mar και τη Selma Ave γύρω στις 22:20 μ.μ.

Σύμφωνα με το metro, το θύμα, που επέζησε από τον πυροβολισμό, είπε στην αστυνομία ότι ο Rocky τον πλησίασε με ένα όπλο στον δρόμο, ενώ δήλωσε πως ο μουσικός συνοδευόταν από άλλους δύο.

Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι ο Rocky τον πυροβόλησε έως και τέσσερις φορές και ότι μία από τις σφαίρες έπληξε το αριστερό του χέρι. Το LAPD λέγεται ότι προχώρησε στη σύλληψη με τη βοήθεια της ομάδας Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα