Αγγελική Λάμπρη: Γιατί δεν αφήνει την κόρη της να βλέπει το “Παρά Πέντε”

Αγγελική Λάμπρη: Γιατί δεν αφήνει την κόρη της να βλέπει το “Παρά Πέντε”
Αγγελική Λάμπρη PAPADAKIS PRESS

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στο Survivor, για την επιτυχημένη σειρά "Παρά Πέντε" και για την ερώτηση που της έκανε η κόρη της σχετικά με τους ομόφυλους γονείς ενός παιδιού που γνώρισε.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” παραχώρησε η Αγγελική Λάμπρη, η οποία παραδέχτηκε πως το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Μετά το Survivor, μετά το MeToo και μετά από όλα αυτά, ήθελα λίγο την ησυχία μου”.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην καταγγελία που έκανε πέρυσι για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου, λέγοντας: “Εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω τη δουλειά μου. Ίσως υπήρχαν κοπέλες που δέχτηκαν κακές συμπεριφορές και έτσι αναγκάστηκαν να τα παρατήσουν. Δεν αντιμετωπίζουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο αυτό που βιώνουμε. Ξέρω περιπτώσεις που βίωσαν σεξουαλική παρενόχληση και που έκαναν πολλά χρόνια να το ξεπεράσουν, που έκαναν ψυχοθεραπεία, που παράτησαν τη δουλειά”.

Παράλληλα, αναφερόμενη στη συμμετοχή της στο Survivor και στο Survivor All Star που ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί φέτος, δήλωσε πως δεν θα πήγαινε ξανά και πως δεν είναι πάντα τα χρήματα το θέμα.

Όσο για τον ρόλο της “Αγγέλας” στην επιτυχημένη σειρά “Παρά Πέντε” του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία προβλήθηκε πριν από περίπου 17 χρόνια, είπε: “Νομίζω αυτός ο ρόλος θα με ακολουθεί. Θα γίνω γιαγιά και θα είμαι η “Αγγέλα”. Την κόρη μου την κυνηγάω να μην βλέπει το “Παρά Πέντε”. Γενικώς, δεν θέλω να βλέπει τηλεόραση και σίριαλ. Άργησε πάρα πολύ να δει τη συγκεκριμένη σειρά”.

Η Αγγελική Λάμπρη πρόσθεσε, επίσης, πως αν ποτέ κάποιος πείραζε την κόρη της, θα μπορούσε να του κάνει κακό, ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό στο οποίο η κόρη της την ρώτησε για τους ομόφυλους γονείς ενός παιδιού που γνώρισε. “Μου λέει, δηλαδή έχει δύο μπαμπάδες; Και της είπα ναι. Και το δέχτηκε πολύ φυσιολογικά. Τα παιδιά είναι πολύ πιο ανοιχτά από εμάς”.

Δείτε τις δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα