Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το "Είσαι το ταίρι μου" δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο

Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το "Είσαι το ταίρι μου" δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο
CAPTION / GLOMEX / ANT1

Ο Αλέκος Συσσοβίτης εξέφρασε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το παράπονό του σχετικά με τον κινηματογράφο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης o Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονό του σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχει δεχθεί στους χώρους του ελληνικού κινηματογράφου.

«Μετά από το "Είσαι το ταίρι μου" τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν "έλα να παίξεις σε μια ταινία"» είπε ο ηθοποιός «Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα. Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και εγώ αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς» συνέχισε.

ADVERTISING

Επιπλέον, ο Αλέκος Συσσοβίτης παραδέχθηκε πως θεωρεί λάθος την εξέλιξη που είχε ο ήρωας που ερμήνευε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου». «Έμεινε πίκρα στο πώς εξελίχθηκε ο ρόλος. Νομίζω για τα δικά μου τα δεδομένα ότι ο ρόλος έχασε τη δυναμική που είχε. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα» είπε για τον ρόλο του Νίκου. «Από ένα σημείο και μετά ένιωθα ότι ήταν παρακολουθητής των καταστάσεων και όχι αυτός που πραγματικά παρακινούσε τα νήματα. Το ανέφερα στον σεναριογράφο» πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show

24Media Network