Αλέν Ντελόν: Τη μισώ αυτή την εποχή, την ξερνάω

Αλέν Ντελόν: Τη μισώ αυτή την εποχή, την ξερνάω

Το Paris Match φιλοξενεί μια μοναδική συνέντευξη του Ζεν Πρεμιέ, ο οποίος μιλά για τη δύναμη της ομορφιάς και την απέχθεια της εποχής

Ο Γάλλος Ζεν Πρεμιέ, συμπληρώνει 60 χρόνια στον κινηματογράφο και δίνει συνέντευξη για τη ζωή του στη γαλλική Paris Match, στην οποία μιλά για τη δύναμη της ομορφιάς, τα χρόνια που αρκετές γυναίκες δούλευαν για να ζει εκείνος, αλλά και την αποστροφή που του προκαλεί η σημερινή εποχή.

Στη συνέντευξή του με τίτλο "Εγώ, ο Ντελόν: Συνέντευξη της ζωής του", ο 82 ετών ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν απολαμβάνει καθόλου το σήμερα. "Η ζωή δεν μου προσφέρει πολλά, πλέον. Τα γνώρισα όλα, τα είδα όλα. Ωστόσο, τη μισώ αυτή την εποχή, την ξερνάω" σημειώνει.

ADVERTISING

"Υπάρχουν εκείνα τα όντα που τα μισώ. Όλα είναι λάθος, όλα είναι ψεύτικα. Δεν υπάρχει πλέον σεβασμός, κανείς δεν δίνει λόγο για τίποτα. Το μόνο που μετρά είναι τα χρήματα. Ακούμε για εγκλήματα όλη την ημέρα. Ξέρω πως θα εγκαταλείψω αυτό τον κόσμο χωρίς τύψεις" αναφέρει με παρρησία ο Γάλλος ηθοποιός.

Η δύναμη της ομορφιάς

Σε άλλο σημείο ο Αλέν Ντελόν χρεώνει την μεγάλη του καριέρα στην εξωτερική του εμφάνιση. "Τα είχα όλα χάρη σε αυτή την ομορφιά" σχολιάζει χαρακτηριστικά. "Για ένα διάστημα πολλές νέες γυναίκες δούλευαν για να με ζουν" σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο Paris Match.

"Αν είχα καταλάβει πως επρόκειτο για δύναμη, για ένα όπλο, δεν θα ξεκινούσα τη ζωή μου ως κρεοπώλης" σχολιάζει και προσθέτει: "Όταν μου πρότειναν να κάνω κινηματογράφο, αναρωτιόμουν: 'Γιατί εγώ;'" σημειώνει και τονίζει πως του απαντούσαν πως αυτό συνέβαινε χάρη στην εμφάνισή του.

SHARE:

24Media Network