Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φόρεσε το μαγιό της και αποκάλυψε ότι μπαίνει στη “Φάρμα”

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φόρεσε το μαγιό της και αποκάλυψε ότι μπαίνει στη “Φάρμα”
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Instagram / @alexandra__panagiotarou

Σε μια ανακοίνωση μέσω Instagram προχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποκαλύπτοντας ότι θα συμμετάσχει στο αγροτικό ριάλιτι επιβίωσης "Η Φάρμα" του ΑΝΤ1.

Το μεγάλο “ναι” στην πρόταση που της είχε γίνει εδώ και καιρό να συμμετάσχει στην “Φάρμα” του ΑΝΤ1 είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φοράει το αγαπημένο της μπικίνι και βρίσκεται στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου, αποκαλύπτοντας πως πολύ σύντομα θα τη δούμε στις οθόνες μας.

“Όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social media και υπάρχει και ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν θα μπω στη Φάρμα. Θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα, βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η 28χρονη ανήρτησε αργότερα stories στον λογαριασμό της, ρωτώντας τους followers της τι θέλουν να δουν από εκείνη κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, όπου θα κληθεί να “μεταμορφωθεί” σε αγρότισσα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα