Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Λύγισε” on air – Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Λύγισε” on air – Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην Ελένη Μενεγάκη Youtube

Βούρκωσε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην Ελένη Μενεγάκη. Τι είπε για τη σύντροφό του και το παιδί που περιμένουν.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος παραχώρησε μια ειλικρινή και συγκινητική συνέντευξη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Λένα Δροσάκη, αλλά και στο παιδί που περιμένουν, με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια. Μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση και όσα τους δένουν, αλλά και για την ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο και που τον βοήθησε να πολύ, ο ηθοποιός βούρκωσε.

“Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα κι εγώ ψυχοθεραπεία και με βοηθάει ακόμα πολύ. Μου έλεγαν και παλιά να το δοκιμάσω, αλλά το απέφευγα. Θεωρούσα ότι δεν το χρειαζόμουν, ότι δεν θα μου χρησίμευε κάτι. Έκανα λάθος. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι επίσης ήρθαν και πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός και χόρτασα ήδη από πολλά πράγματα στη δουλειά μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Μενεγάκη, βλέποντάς τον να “λυγίζει” του είπε πως θα ήθελε να τον αγκαλιάσει και να του κρατήσει το χέρι, αλλά δεν μπορεί λόγω των υγειονομικών μέτρων και των αποστάσεων που πρέπει να τηρούνται, ενώ αμέσως μετά διέκοψε για διαφημίσεις.

Δείτε στο 7:00:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα