Αλέξια: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 12

Αλέξια: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 12

Η Κύπρια τραγουδίστρια δηλώνει ανακουφισμένη που ολοένα και περισσότερες γυναίκες μιλούν για το θέμα. Τα δύο περιστατικά παρενόχλησης όταν ήταν ακόμη 12 ετών

Η Αλέξια βρέθηκε στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος Τετ-Α-Τετ στον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δεκάδες μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τα κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο της showbiz.

“Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση που άρχισαν άνθρωποι να μιλούν. Είναι τραυματική εμπειρία. Και λόγια ή κίνηση, ούτε καν άγγιγμα για εμένα, με τραυμάτισε σε όλη μου τη ζωή. Έτρεμα να μιλήσω γιατί δεν ήξερα πως θα ερμηνευτεί ή πως θα πάρερμηνευτεί” αναφέρει.

“Ήμουν τυχερή ότι δεν με άγγιξε, μόνο με λόγια και με χειρονομία που αμέσως την απέφυγα. Ήταν αρκετά τούτα τα δύο για να με τραυματίσουν” ανέφερε και εξήγησε πως και στις δύο περιπτώσεις επρόκειτο για πολύ γνωστούς και ισχυρούς ανθρώπους. “Ο δεύτερος, μου λέει αν πας Ελλάδα αυτά πρέπει να τα συνηθίσεις” σχολίασε στη συνέχεια για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκαν οι δύο άνδρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα