Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα
Αλμπέρτο Μποτία - Ελένη Φουρέιρα Instagram / @botia_3

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα ότι είναι έγκυος, ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε τη δική του ανάρτηση στο Instagram. Ποιος θα είναι ο νονός του μωρού.

Σε μια ανάρτηση που “έριξε” το Instagram προχώρησε η Ελένη Φουρέιρα την Κυριακή (13/11), καθώς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε δύο καρέ στα οποία ξαπλώνει ημίγυμνη στο κρεβάτι μαζί με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, ενώ δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στη λεζάντα της τρυφερής της ανάρτησης έγραψε “+1” και πρόσθεσε ένα emoji με μαϊμουδάκι.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έκανε τη δική του ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί στην παραλία, κρατώντας τους καφέδες τους, και έγραψε “+1”, ενώ πρόσθεσε ένα emoji με ένα μωράκι.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ανάρτηση του Αλμπέρτο Μποτία

Ποιος θα είναι ο νονός

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Katerina”, η Ελένη Φουρέιρα θα φέρει το παιδάκι της στον κόσμο τον Φεβρουάριο, κάτι που σημαίνει πως είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, ενώ ο νονός του μωρού θα είναι ο στενός φίλος της τραγουδίστριας Πέτρος Τσαπαρδώνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα