Αμαρυλλίς: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Αμαρυλλίς: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά
Η Αμαρυλλίς Instagram

Η Αμαρυλλίς έγινε μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με την αποκάλυψη να γίνεται δια στόματος Γιώργου Σαμπάνη στον τηλεοπτικό αέρα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η διάσημη τραγουδίστρια Αμαρυλλίς, η οποία έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Κώστα Ματσίκα.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο καλός φίλος του ζευγαριού Γιώργος Σαμπάνης και μάλιστα κατά την τηλεοπτική του συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά, στον αέρα του “Καλό Μεσημεράκι”, με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο “Άσε με να σε προσέχω”.

“Το ‘Άσε με να σε προσέχω’ είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του. Είναι αφιέρωση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Πριν τρεις ημέρες μάλιστα, η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε τη μία και μοναδική φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πώς νιώθω αλλά ξέρω ότι πλέον ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα