Άμπερ Χερντ: Σοκάρει για τον Τζόνι Ντεπ – “Την έσερνε στο πάτωμα σε σπασμένα μπουκάλια”

Άμπερ Χερντ: Σοκάρει για τον Τζόνι Ντεπ – “Την έσερνε στο πάτωμα σε σπασμένα μπουκάλια”
H Amber Heard και ο Johnny Depp AP

Συγκλονιστικές είναι οι νέες κατηγορίες της Amber Heard εναντίον του πρώην συζύγου της Johnny Depp. Όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, ο Depp την κακοποιούσε, ενώ την είχε απειλήσει πως θα την σκοτώσει.

Ξεκίνησε χθες, Τρίτη, σε δικαστήριο του Φέρφαξ στη Βιρτζίνια η πολύκροτη εκδίκαση της αγωγής περί συκοφαντικής δυσφήμισης που έχει καταθέσει εναντίον της Amber Heard (Άμπερ Χερντ) ο πρώην σύζυγός της Johnny Depp (Τζόνι Ντεπ). Ο ηθοποιός διεκδικεί αποζημίωση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ηθοποιός κατα την διάρκεια της δίκης, προχώρησε σε νέες σοκαριστικές καταγγελίες κατά του πρώην συζύγου της. Ισχυρίστηκε πως ο Depp την κακοποιούσε και την είχε απειλήσει πως θα την σκοτώσει.

Ο Johnny Depp AP

Τα σπασμένα μπουκάλια

Η δικηγόρος της Heard, Elaine Bredehoft, είπε στους ενόρκους: “Την έχει στριμώξει στο μπαρ. Της πετούσε μπουκάλια. Την έχει σύρει στο πάτωμα πάνω στα σπασμένα μπουκάλια. Τη γρονθοκόπησε. Την έχει κλωτσήσει. Της έχει πει ότι θα τη σκοτώσει και ότι τη μισεί. Την χτυπούσε,” είπε η δικηγόρος και στη συνέχεια ανέφερε και ένα περιστατικό όπου ο Ντεπ κακοποίησε σεξουαλικά την Χερντ με ένα μπουκάλι.

H Amber Heard AP

Καθώς μιλούσε η δικηγόρος, Elaine Bredehoft, ο Depp κουνούσε το κεφάλι του σαν να ήθελε να πει “όχι”. Οι δικηγόροι του Depp στην συνέχεια δήλωσαν πως ο ηθοποιός αρνείτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς.

“Η Heard δεν είχε διατυπώσει ποτέ αυτή την κατηγορία εναντίον του Depp, δεν ήταν ποτέ μέρος των ισχυρισμών της για κακοποίηση το 2016. Λοιπόν, τι άλλαξε; Όταν συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα αυτού που ισχυρίστηκε (σχετικά με το ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης), πανικοβλήθηκε και ισχυρίστηκε σεξουαλική επίθεση”, είπε στους ενόρκους ένας από τους δικηγόρους. “Στα πενήντα οκτώ χρόνια του κυρίου Depp, καμία γυναίκα δεν τον κατηγόρησε ποτέ για βία και κανείς στο Χόλιγουντ ή στον κόσμο δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει ότι ήταν θύτης μέχρι που η κυρία Heard τον κατηγόρησε δημόσια”, είπε ο δικηγόρος του Depp.

Ο Johnny Depp AP

Υπενθυμίζεται πως ο Johnny Depp, υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση μετά την κίνηση της να τον κατηγορήσει ανοικτά για κακοποίηση, σε ένα άρθρο στην Washington Post.

Ο Johnny Depp AP

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει περίπου επτά εβδομάδες και ανάμεσα στις διασημότητες που αναμένεται να καταθέσουν είναι ο James Franco, ο Paul Bettany και η Ellen Barkin, αλλά και ο Elon Musk.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα