Αναστασία: Δάκρυσε για την γιαγιά της – Πώς οι “Αμαρτίες” έγιναν viral στο TikTok

Αναστασία: Δάκρυσε για την γιαγιά της – Πώς οι “Αμαρτίες” έγιναν viral στο TikTok

Η 19χρονη τραγουδίστρια που έκανε χαμό με τις "Αμαρτίες" εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο 19 δευτερολέπτων στο TikTok. Όσα είπε συγκινημένη για τη γιαγιά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” στο OPEN βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Κυριακής (06/11) η νεαρή τραγουδίστρια Αναστασία, η οποία έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι της “Αμαρτίες”, που έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα hits.

Μιλώντας για το πώς έγινε viral το τραγούδι της, είπε:Ήταν δική μου απόφαση να δημοσιεύσω το βίντεο των 19 δευτερολέπτων από το κομμάτι “Αμαρτίες” στο Tik Tok. Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή, ήμουν 17 όταν ήμουν στην εταιρεία και περιμέναμε να κλείσω τα 18. Πήγαινα κάθε μέρα στο στούντιο τότε και έκανα covers. Μια μέρα μου είπε ο παραγωγός μου να ηχογραφήσω ένα τραγούδι, μου έφερε διάφορα και ήμουν ανάμεσα σε δύο. Τελικά διάλεξα τις αυτό”.

“Μια μέρα ήμουν έξω από ένα σουβλατζίδικο, ήμουν στο αυτοκίνητο, τράβηξα βίντεο και το “ένωσα” με το τραγούδι. Τότε το TikTok δεν ήταν πλατφόρμα στην οποία μπορούσες να προμοτάρεις τα τραγούδια σου. Έστειλα στον παραγωγό μου και του είπα ότι θέλω να το ανεβάσω. Το ανέβασα και σιγά σιγά έγινε ένας χαμός”.

“Είχα άγχος, όμως, γιατί είχε γίνει γνωστό στο TikTok αλλά δεν ήξερε κανείς ποια είμαι εγώ, πώς λέγεται το τραγούδι – γιατί λέγεται “Αμαρτίες” και εγώ είχα γράψει “αν δεν είσαι εσύ εδώ” – , πώς θα με αναζητήσει το κοινό”, είπε.

Αναστασία: Δάκρυσε μιλώντας για τη γιαγιά της

Η 19χρονη τραγουδίστρια “λύγισε” μιλώντας για τον πρόσφατο χαμό της γιαγιάς της, αναφέροντας ότι ήταν πολύ δεμένες.

Γενικά η γιαγιά μου ήταν εκεί όλες τις στιγμές που την χρειαζόμουν. Δηλαδή μπορεί να ήμουν μικρή, οι γονείς μου να ήταν στη δουλειά και να πάθαινα κρίσεις πανικού. Ήταν μια φάση στη ζωή μου που πάθαινα κρίσεις πανικού από το υπερβολικό άγχος που είχα γιατί είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι πολλά αρνητικά πράγματα. Ας πούμε, εγώ φοβόμουν να μην χάσω τους γονείς μου εκείνη την περίοδο. Φοβόμουν τον θάνατο και πάθαινα κρίσεις πανικού”, είπε.

“Θυμάμαι μια φορά πως ήμουν έξω με τις φίλες μου και με έπιασε η κρίση πανικού. Γύρισα στο σπίτι αμέσως και πήγα στη γιαγιά μου και το μόνο που έκανα ήταν να ξαπλώσω μαζί της και να βάλω το χέρι της στην καρδιά μου. Μου έφυγαν όλα. Ήμουν το παιδί της γιαγιάς. Μου στοίχισε πάρα πολύ αυτό”, συμπλήρωσε.

Μάλιστα, η Αναστασία σημείωσε: “Το πιο ακραίο που έπαθα και σκέφτηκα “ώπα, πρέπει λίγο να συνέλθεις” είναι πως όταν ήμουν στην κηδεία της και τελείωσε όλο αυτό, περίμενα να γυρίσω σπίτι για να πάω να της πω τι έγινε στην κηδεία της. Με βλέπει από πάνω. Ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε ότι δε θέλει να κλαίω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα