Πηγή Δεβετζή: “Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ο γάμος μου – Απέτυχα, θέλω κάποιον να μ’ αγαπάει”

Πηγή Δεβετζή: “Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ο γάμος μου – Απέτυχα, θέλω κάποιον να μ’ αγαπάει”
Πηγή Δεβετζή glomex - open tv

Η εξομολόγηση της Πηγής Δεβετζή για την προσωπική της ζωή και τον "αποτυχημένο" γάμο της.

Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά, το βράδυ της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής After Dark που προβλήθηκε στο OPEN.

Η αθλήτρια αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση με τους γονείς της και στην δύσκολη διαχείριση της απώλειας του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή εξομολογήθηκε: «Θα ευχηθώ να περνάμε καλά και να μην παίρνουμε μέσα μας τις στεναχώριες. Επειδή το έχω νιώσει εγώ με τον πατέρα μου, που τον έχασα, σίγουρα ο άνθρωπος είχε στεναχώριες μέσα του και του βγήκαν αυτά που του βγήκαν. Να ‘ναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος, αλλά μετά από αυτό το γεγονός που έχασα τον μπαμπά μου άλλαξε όλη μου η ζωή. 11 χρόνια πριν, σαν να ήταν χθες».

«Μια οικογένεια που έχω μεγαλώσει με αρχές και ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. οπατέρας μου ήταν δάσκαλος, με διάβαζε, ήθελε να είμαι αθλήτρια αλλά και να διαβάζω ως παιδί του δασκάλου. Έζησε ευτυχώς τις χαρές μου, ένιωσε και αυτός περήφανος και το διαλαλούσε παντού. Ήταν πιο διαχυτικός ο μπαμπάς ενώ η μαμά μου δεν είναι τόσο, είναι πιο μαζεμένη και την λέω «Αγία Ελένη» γιατί έχει πολύ υπομονή. Το καλό είναι ότι μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια που δεν είχαμε φασαρίες, τσακωμούς ούτε εγώ ούτε ο αδελφός μου και μεγαλώσαμε με αρχές. Εγώ και ο αδελφός μου είμαστε δυο παιδιά χαμηλών τόνων που θα υποστηρίξουμε το δίκαιο και θα κρίνουμε το άδικο», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων, η αθλήτρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, χαρακτηρίζοντας ως το μεγαλύτερο λάθος της μέχρι σήμερα τον γάμο που έκανε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, γιατί μεγάλωσα με παραδοσιακή οικογένεια και ήταν από την οικογένεια μου ότι “αυτός ο άντρας που θα βρεις, θα είναι ο άντρας σου” όπως και για την μαμά μου ήταν ο πρώτος άντρας ο μπαμπάς μου. 45 χρόνια ήταν μαζί και αυτή ήταν η παραδοσιακή οικογένεια, έτσι μεγαλώσαμε. Όμως τελικά, από ότι βλέπω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πήγα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή, απέτυχα, ήταν ένα λάθος που έκανα για μένα προσωπικά. Η επιλογή μου ήταν ένα μεγάλο λάθος. Δηλαδή αν με ρωτήσεις τώρα ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει, θα σου έλεγα αυτή η επιλογή χωρίς να θέλω το πλατειάσω».

«Φυσικά και θα το ακύρωνα. Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα, επειδή ο στόχος μου ήταν να πάρω τα μετάλλια, δεν κοιτούσα τόσο πολύ δίπλα μου, την προσωπική μου ζωή ώστε να την βάλω πάνω από όλα. Νομίζω ότι αυτό μου έκανε κακό γιατί σίγουρα νομίζω ότι θα ήμουν καλή μάνα, έχω μεγάλη υπομονή με τα παιδιά και τα λατρεύω όπως και τα σκυλιά και τα ζωάκια».

«Δεν έκανα καλές επιλογές μέχρι τώρα. Δεν απογοητεύομαι όμως και δεν με πειράζει και να μην προχωρήσω. Θα ήθελα σίγουρα μια συντροφιά, έναν άνθρωπο που να με αγαπάει, να τον αγαπάω και να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Αυτό θα ήθελα στη ζωή μου» πρόσθεσε η Πηγή Δεβετζή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα