Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Με πόνεσε πολύ” όταν έκλεισε ο κύκλος του “Πάμε Πακέτο”

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Με πόνεσε πολύ” όταν έκλεισε ο κύκλος του “Πάμε Πακέτο”
Βίκυ Χατζηβασιλείου Caption/Glomex

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που δημιούργησε και παρουσίασε επί 14 σεζόν την τηλεοπτική εκπομπή "Πάμε Πακέτο" μίλησε για την εμπειρία της σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. "Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε" δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, “After Dark”, που θα προβληθεί την Κυριακή (12/3), ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα 14 χρόνια “Πάμε Πακέτο” και τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Alpha.

Η πρωινή τηλεοπτική εκπομπή “Happy Day” εξασφάλισε και παρουσίασε ένα μικρό απόσπασμα.

“Ήταν 14 σεζόν και μία πριν από αυτό, το Έχεις Γράμμα. Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί Έχεις Γράμμα και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το Πάμε Πακέτο, το οποίο κράτησε 14 χρόνια…”, ανέφερε η κ. Χατζηβασιλείου.

“Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν καινούριοι, φωτεινοί, θετικοί ανάλογα με την δική μας εξέλιξη” πρόσθεσε.

Με πόνεσε πολύ, όχι γιατί διέκοψα εγώ την σχέση μου με την επιτυχία -που κι αυτός είναι ένας πόνος γιατί μια δημόσια παραδοχή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για να το παραλαμβάνεις κάθε μέρα επί 14 χρόνια- αλλά επειδή διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια, που εγώ ήμουν 17 χρόνια σε αυτό το κανάλι, κι η σχέση με αυτήν την ομάδα. Η συνεργασία βασικά, γιατί οι σχέσεις υπάρχουν” συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα