Αναστάσιος Ράμμος: Αν θέλω να πάω με άλλη, θα πω στη σχέση μου “θες να έρθεις κι εσύ;”

Αναστάσιος Ράμμος: Αν θέλω να πάω με άλλη, θα πω στη σχέση μου “θες να έρθεις κι εσύ;”
Ο Αναστάσιος Ράμμος glomex - open tv

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για την ιδέα της μονογαμίας, για τα προβλήματα των σχέσεων, αλλά και για τη σημασία του σεξ στη ζωή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03/06) ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος μίλησε για τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι μονογαμικός.

«Θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται, ναι», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Θα έλεγα στη σύντροφό μου ότι θέλω να πάω με άλλη γυναίκα.. Θα της έλεγα “θέλεις να έρθεις κι εσύ;” Ρε παιδάκι μου, είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο, θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι η κ@@λα. Όχι η σεξουαλική, αλλά σε ό,τι κάνεις γενικά», πρόσθεσε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα