Αναστάσιος Ράμμος: “Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου”

Αναστάσιος Ράμμος: “Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα μου”
Αναστάσιος Ράμμος papadakispress

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του καθώς και τις δύσκολες καταστάσεις με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπος ανά τα χρόνια. Η σχέση του με την ψυχοθεραπεία και τη μητέρα του.

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε στο πλατό του ALPHA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του για τον οποίο σημείωσε ότι θα ήθελε πολύ να τον επισκεφτεί αλλά δεν βρίσκει ελεύθερο χρόνο καθώς και τη μητέρα του με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένοι.

“Δεν έχω πάει καν σε ψυχολόγο, δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, δεν φοβάμαι τίποτα ούτε να με κρίνουν ούτε να δείξω αδυναμίες. Είμαι αυτός που είμαι. Βοήθησε που μίλησα για τις δύσκολες στιγμές μου. Έχω πολλά ψυχολογικά θέματα αλλά τα βγάζω στα τραγούδια μου.

Τώρα είναι η πιο δύσκολη φάση… Μου λείπει ο πατέρας μου. Έχω σκεφτεί να πάω να του μιλήσω και θέλω να πάω, αλλά δεν βρίσκω ελεύθερο χρόνο. Δεν έχω καθόλου επαφή με τον μπαμπά μου. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Θα γίνω και θείος. Ελπίζω να είναι περήφανοι για μένα. Η μαμά μου είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα.” είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα