Αναστασοπούλου: “Η ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση Φιλιππίδη μου έκανε κακό αλλά θα το ξανάκανα χίλιες φορές”

Αναστασοπούλου: “Η ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση Φιλιππίδη μου έκανε κακό αλλά θα το ξανάκανα χίλιες φορές”
Πηνελόπη Αναστασοπούλου glomex

Για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει ακόμα και σήμερα στον απόηχο της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και το περιστατικό με την κάμερα μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα μαζί με συναδέλφους της ηθοποιού, που βρέθηκαν στο επίκεντρο στην πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ακόμα και σήμερα, όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια βιώνει μια δύσκολη περίοδο και τόνισε πως τα απόνερα είναι πολύ χειρότερα από την ίδια διαδικασία.

Μιλώντας στον Τάσο Μπιμπισίδη και στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για αν και πόσο κακό της έκανε η ανάμειξη του ονόματός της στη δίκη του γνωστου ηθοποιού, ενώ η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την κάμερα την οποία φαίνεται να πλησιάζει εκνευρισμένη και να την “κατεβάζει”.

Μου έκανε κακό η ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση του Φιλιππίδη, αλλά θα το ξαναέκανα από την αρχή χίλιες φορές. Συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί τα απόνερα είναι πολύ χειρότερα από τη διαδικασία την ίδια. Σήμερα είναι δύσκολο γιατί έχει επιπτώσεις πολλές στη ψυχολογία μου, στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου. Δεν κάνω πίσω σε τίποτα, αλλά αρνούμαι κάθε φορά που με παίρνουν για να βγω να δώσω συνέντευξη και λέω σε όλους το ίδιο πράγμα: ‘με προσβάλλετε, μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο αν δεν με πάρετε για τις ιδιότητές μου‘”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξομολογήθηκε πως πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, υπήρχαν άνθρωποι που άλλαζαν δρόμο όταν την έβλεπαν και τώρα της σφίγγουν το χέρι.

Κάνοντας μια αναδρομή για την πιο δύσκολη στιγμή στην όλη διαδικασία, η ηθοποιός θυμήθηκε πως η χειρότερη ήταν η πρώτη μέρα στο δικαστήριο και τόνισε πως αυτό που επιθυμούσε ήταν “να σταματήσει μία δράση και να γίνει παράδειγμα για να μην μπορούν άλλοι άνθρωποι να έχουν κακοποιητικές συμπριφορές”.

Ξεσπώντας μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως δεν αισθάνεται καμία δικαίωση, αντιθέτως αισθάνεται όπως είπε, θλίψη, καθώς δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό με την τηλεοπτική κάμερα εκπομπής, σχολιάζοντας πως “ο κόσμος δεν γνωρίζει, βλέπει ένα χέρι να κατεβάζει μία κάμερα. Έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα μετά από εκείνο το πλάνο. Έκανα τηλέφωνα με τους ανθρώπους του καναλιού εκείνη τη μέρα γιατί είχαν το πλάνο μου να πηγαίνω προς την κάμερα και να ζητάω επανειλημμένα να την κατεβάσουν, το οποίο δεν παίχτηκε ποτέ. Ζήτησα να το παίξουν το πλάνο αυτό και μου είπαν ότι δεν υπήρχε”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα