ΔΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

Πέτρος Φιλιππίδης (Φωτογραφία Αρχείου)

Δίκη Φιλιππίδη: Σοκάρει η μητέρα της καταγγέλλουσας - "Ένιωθα συνένοχη για τον βιασμό της"

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Τι υποστήριξε στην κατάθεσή της, η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας.

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ηθοποιός

Αποφυλακίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε την αντικαστάσταση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού με την επιβολή περιοριστικών όρων. Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγός του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους προτείνει η εισαγγελέας

Να αποφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης με περιοριστικούς όρους, πρότεινε η εισαγγελέας, σημειώνοντας πως δεν είναι πλέον επικίνδυνος να τελέσει ίδια αδικήματα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση στην αίθουσα - Η υπεράσπιση επιτέθηκε στη δεύτερη καταγγέλλουσα

Εντάσεις στην αίθουσα όπου εκτυλίσσεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η συνήγορός του προκάλεσε την έκρηξη της πολιτικής αγωγής, αλλά και την παρέμβαση της προέδρου, κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μηνυτριών.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: "Θα κατέστρεφα τη ζωή μου για να τον εκδικηθώ για ένα ρολάκι;"

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της δεύτερης καταγγέλλουσας που έχει στραφεί κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. "Με φοβερή δύναμη μου άνοιξε τα πόδια". "Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω".

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας

Ανοικτών των θυρών θα συνεχιστεί η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας για τη φερόμενη κακοποίησή της από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι συγκλονιστικές περιγραφές μέσα από το καμαρίνι του ηθοποιού και το ξέσπασμα ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

Κεκλεισμένων των θυρών εξετάζεται η πρώτη καταγγέλλουσα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει η κατάθεση της δεύτερης, η οποία θα γίνει με ανοικτές τις πόρτες του δικαστηρίου.

Φώτης Σπύρος

Φώτης Σπύρος: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή

Ο Φώτης Σπύρος αναφέρθηκε σε μια κακοποιητική συμπεριφορά εκ μέρους του Πέτρου Φιλιππίδη με θύμα τον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή. Η καταγγελία στο ΣΕΗ και η απάντηση του Μπιμπίλα.

Στιγμιότυπο από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

Δίκη Φιλιππίδη: Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Στο βήμα του μάρτυρα ξανά η πρώτη πολιτικώς ενάγουσα, η οποία έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για δύο σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέρχεται από το δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

Αποχώρησε από το δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της πρώτης καταγγέλλουσας στη δίκη σε βάρος του. Κεκλεισμένων των θυρών οι καταθέσεις των θυμάτων.

Ζέτα Δούκα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη στη δίκη Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: Η αντιδικία από το παρελθόν, οι μάρτυρες και η απουσία του - "Έχει χάσει 25 κιλά"

Κώλυμα προκλήθηκε στη δίκη Φιλιππίδη λόγω μιας προηγούμενης αντιδικίας μεταξύ της εισαγγελέως και του συνηγόρου του ηθοποιού. Προσωρινή διακοπή για να αποφανθεί το δικαστήριο. Απουσιάζει ο κατηγορούμενος επικαλούμενος λόγους υγείας.

Εβελίνα Παπούλια, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και άλλες ηθοποιοί στη δίκη Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: Έφτασαν θύματα και μάρτυρες - Απών ο κατηγορούμενος για βιασμό ηθοποιός

Ξεκινά σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Το κατηγορητήριο, οι καταγγελίες και όσα περιλαμβάνει η διαδικασία.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανάμεσα σε αστυνομικούς

5 +1 υποθέσεις που θα αναβιώσουν στις δικαστικές αίθουσες το 2022

Με την έναρξη του νέου έτους σημαντικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τη δημοσιότητα, αναμένεται να πάρουν ξανά σάρκα και οστά, αυτή τη φορά μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Το NEWS 24/7 παρουσιάζει τις δικογραφίες που σύντομα θα μονοπωλήσουν  και πάλι το ενδιαφέρον.