Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: “Είμαι η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών”

Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: “Είμαι η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών”
Ανδρέας Μικρούτσικος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή "Super Katerina". Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του.

Βελτιωμένη είναι η υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο τα τελευταία 24ωρα λόγω επιδείνωσης της υγείας του.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής βγήκε από την εντατική, διέφυγε τον κίνδυνο και βρίσκεται πλέον σε δωμάτιο από την Πέμπτη (21/10).

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στην εκπομπή “Super Katerina” της Κατερίνας Καινούργιου και μετέφερε τα τελευταία νέα για την υγεία του.

“Παλιά με έλεγαν τον βασιλιά των ριάλιτι, τώρα είμαι η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ με όσα έχω πάθει. Είμαι καλύτερα. Βέβαια, κι άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται ότι κάθε φορά το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε τώρα. Εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και με τη βοήθεια του νοσοκομείου. Νιώθω μια άνεση. Ξέρετε, όταν κάποιος μπαίνει στην εντατική και είναι ξύπνιος, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Όταν είναι σε καταστολή, εντάξει, αλλά όταν είναι ξύπνιος, έχει τόσα καλώδια πάνω του και ακούει τόσες φωνές να μιλάνε για εκείνον”, ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του και η σύντροφός του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα