Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ
Ανδρέας Μικρούτσικος glomex - alpha tv

Αποσωληνώθηκε από την μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τα νεότερα για την υγεία του παρουσιαστή.

Ευχάριστα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μιας και η κατάσταση της υγείας του δείχνει να είναι πολύ καλύτερη, αφού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποσωληνώθηκε από την μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Όπως όλα δείχνουν, η υγεία του παρουσιαστή είναι πολύ καλύτερη και έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, ενώ πριν από μερικές ώρες αποσωληνώθηκε και ξεκίνησε και πάλι να επικοινωνεί με το περιβάλλον και τους οικείους του.

Μάλιστα, η σύντροφος του παρουσιαστή παραχώρησε δηλώσεις πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή “Happy Day” λέγοντας πώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στην θεραπεία και πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός όταν κάποιος βρίσκεται σε ΜΕΘ δεν μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξος. Είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχτεί τεράστιο κύμα αγάπης», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο ΥΓΕΙΑ με λοίμωξη του αναπνευστικού και παραμένει στην εντατική μονάδα θεραπείας. Ο παρουσιαστής είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν χρόνο με σοβαρή λοίμωξη.

Όπως μετέφερε και η Κατερίνα Καινούργιου στο τέλος της εκπομπής της, «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής και συνεργάτης της, αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ και είναι καλά στην υγεία του.

«Ο Ανδρέας μας αποσωληνώθηκε, ήδη έχει αρχίσει και επικοινωνεί και ευχόμαστε να είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα