Ανδρέας Μικρούτσικος: “Κάποια στιγμή ένιωσα πως δε θα βγω από το νοσοκομείο”

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Κάποια στιγμή ένιωσα πως δε θα βγω από το νοσοκομείο”
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που κράτησε τρεις μήνες αλλά και τη νοσηλεία του.

Φανερά ανανεωμένος και έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη μικρή οθόνη το πρωί της Δευτέρας (6/12).

Η τηλεοπτική παρέα της “Super Katerina” και η οικοδέσποινα της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου επιφύλασσε θερμή υποδοχή στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το νέο του ξεκίνημα, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, κατά την οποία ομολογουμένως αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την υγεία του.

Μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτειά του και τη νοσηλεία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξομολογήθηκε πως φοβήθηκε μήπως τελικά δεν κατάφερνε να βγει από το νοσοκομείο και περιέγραψε καρέ καρέ όσα βίωσε.

“Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει και είμαι μια χαρά, μια ωραία πρωία ξυπνάω με πυρετό και με τρέμουλο. Λέω κρύωσα, εντάξει. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω κορονοϊό. Πήρα έναν από τους γιατρούς που είχα πάει παλιά και μου λέει κατευθείαν να μπω στο νοσοκομείο. Και αρχίζει μετά μια περιπέτεια τριών μηνών […] Εκτός των άλλων χειρουργείων και τα λοιπά έπαθα και τα τρία είδη σηψαιμίας που υπάρχουν. Έκανα μια εγχείρηση, τσίμπησα ένα μικρόβιο και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Είχα την αίσθηση ότι δεν θα βγω από το νοσοκομείο. Είναι δυο φορές την ‘έκανα’. Τη μια με συνέφεραν με δικά τους μέσα και την άλλη με διασωλήνωσαν. Όταν ξύπνησα βρισκόμουν στην εντατική, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα